Bodart Gonay Tenerife gashaard

Opruiming op=op!

nu voor
1.590,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Bodart
Model: Tenerife
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze superleuke Tenerife designhaard van Bodart & Gonay kan binnenkort bij u thuis zijn! Met deze Tenerife gashaard wordt u vanzelf vrolijk! Deze inzethaard is een model wat werkt met een gesloten systeem. Een lekker veilig idee en eenvoudig voor installatie. De Tenerifel wordt natuurlijk geleverd inclusief de houtstammenset en het RVS kader. De haard is door onze werkplaats volledig nagekeken en is technisch in orde en ook aan de uitstraling is aandacht besteed want de ruit is vervangen en het kader is in nette staat. De afmetingen van deze haard zijn 1500 mm hoog, 900 mm. breed en 640 mm diep. De rookgasafvoer is 100/150 mm en zit aan de bovenkant. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.00274.QCF dus OP=OP. 

THG.00274-Bodart-Gonay-tenerife-rvs-kader-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier