Nominatie Drentse Onderneming van het Jaar

2 jaren en 10 maanden geleden geplaatst

Super trots zijn we op de nominatie voor 'Drentse Onderneming van het Jaar 2019'. Van 110 inzendingen zijn we nu nog met 9 andere, prachtige bedrijven overgebleven. Wie ons bedrijf aangemeld heeft is helaas niet bekend gemaakt maar we vinden alleen de nominatie al heel erg leuk en eervol! De 9 andere genomineerden zijn stuk voor stuk bijzondere en unieke bedrijven in hun sector en regio. Het zal voor de jury moeilijk worden om een keuze te maken want de bedrijven zijn onderling moeilijk vergelijkbaar, dus we wensen hun veel succes ;-).

Op 3 oktober tijdens de nominatiebijeenkomst zullen alle genomineerden hun bedrijf gaan presenteren en daarna blijven nog 3 finalisten over. Gelukkig wordt de beoordeling volledig aan de jury overgelaten, dus hoeven we geen zieltjes te gaan winnen door iedereen te vragen om op ons te gaan stemmen. Voor wie houdt van meer informatie en detail.... www.drentseondernemingvanhetjaar.nl.

Bij deze willen we in ieder geval onze medewerkers bedanken want we hebben 't Stokertje Kachelparadijs samen gebracht tot waar we nu staan!

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht