Aardgasvrij genieten van een gezellige warmtebron

3 jaren en 3 maanden geleden geplaatst

Hoewel nieuwbouwwoningen vanaf 1 juli 2018 niet meer aangesloten worden op het aardgasnetwerk in Nederland betekent dat gelukkig niet het einde voor het genieten van een sfeervolle warmtebron. Een huis is, naar onze bescheiden mening, geen thuis zonder een sfeervolle warmtebron waar elk gezinslid zijn verhaal kan doen of even kan ontspannen en bijkomen. 

Biopropaangas als milieuvriendelijk alternatief

Onze leveranciers van gashaarden en -kachels zijn zich volledig bewust van de ontwikkelingen in de maatschappij en leveren hun prachtige sfeerdesignhaarden in meerdere varianten, op aardgas of op propaan. Heb je al een gashaard maar wil je geen aardgas meer gebruiken? Ook het ombouwen van een gashaard behoort tot de mogelijkheden. 

Over het comfort en gemak van distributie is gelukkig ook nagedacht. Met een Duo Control Unit kan je automatisch switchen van de ene naar de andere propaangasfles als de eerste leeg is. Voor meer informatie over dit systeem en de verbruikskosten verwijzen we je naar onze informatiepagina over gashaarden op propaan.

Voor de kosten hoef je het niet te laten, voor minder dan 4 euro per avond kan je er gezellig en warmpjes bij zitten. Propaangas is duurder dan aardgas maar je hebt weinig vaste lasten en als je het slim uitkient veel plezier voor een overzichtelijk bedrag. 

Behalve propaangas kan je natuurlijk ook kiezen voor een elektrische haard, houtkachel of pellethaard. Allemaal alternatieven die zo ver doorontwikkeld zijn dat ze een volwaardige, verantwoorde bron zijn van warmte én sfeer. Dat laatste is natuurlijk erg belangrijk in deze hectische tijd want laten we wel zijn.... je gaat niet gezellig bijkletsen bij je nieuwe warmtepomp of je zonnepanelen. De hiervoor genoemde ontwikkelingen kunnen gelukkig prachtig gecombineerd worden met sfeervolle warmtebronnen. 

Meer informatie over de ontwikkelingen op het gebied van gas vindt u ook op de website van onze branche organisatie.

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht