Herfst in Nederland, tijd voor sfeer en warmte

4 jaren en 9 maanden geleden geplaatst

Krijgt u ook steeds meer de indruk dat de herfst al voor de deur staat? Officieel begint dit seizoen pas op 21 september maar als je naar buiten kijkt, zou je denken dat de herfst nu al volop is losgebarsten. Zo vliegen de gele bladeren je om de oren, waait het af en toe stevig en komen er bakken hemelwater naar beneden. Genoeg redenen dus om de kachel weer aan te doen. Heeft u nog geen kachel en wilt u iets anders dan de standaard centrale verwarming, dan is ’t Stokertje het juiste adres voor u.

Grote collectie

Bij ’t Stokertje hebben we een grote collectie aan gaskachels, houtkachels, pelletkachels en elektrische haarden. Allemaal brengen ze sfeer en, in de meeste gevallen, óók heerlijke warmte. Ideaal dus voor de koude en natte herfstmaanden. Wat het beste voor u is, ligt aan de situatie. Hebt u veel ruimte tot uw beschikking? Wilt u een kachel of haard? Wilt u veel warmte of juist meer sfeer? En wat is uw budget? Kortom, genoeg factoren die meespelen. ’t Stokertje kan aan alle wensen en eisen voldoen. Langskomen bij één van onze showrooms is dus geen verspilde moeite.

herfst-bij-de-kachel

De juiste keuze

Zo geeft een houtkachel natuurlijk veel en bijzonder aangename warmte, terwijl een elektrische haard vooral sfeerverhogend is, maar niet veel warmte afgeeft. De ultieme vorm van onafhankelijk stoken is een cv-kachel die meerdere kamers in uw huis kan verwarmen en in de meeste gevallen zelfs voor warm (tap)water kan zorgen. Natuurlijk hebben we ook comfortabele gaskachels en  duurzame pelletkachels. Elk met hun eigen karaktereigenschappen, voor- en nadelen. Wat voor de één een voordeel is, kan voor de andere een nadeel zijn. Maak dus vooral gebruik van de expertise van onze medewerkers en laat u goed adviseren.

Van herfstbladeren naar brandstof

En oh ja, wat betreft al die vallende bladeren… Wat moet u daar nou mee? Nou, wij kennen wel iemand die dolblij is met uw bijeengeharkte bladeren. Freek Jansen uit Gees maakte er zijn eigen vorm van brandstof mee door herfstbladeren samen te persen tot korrels. Hoewel wij nog  even wachten hoe  zijn ‘uitvinding’ uitpakt, is het in ieder geval wel creatief!

Echte pellets

We verwijzen u overigens graag naar onze Kachelpedia als u meer wilt weten over onze pelletkachels en het gebruik van de traditionele pelletkorrels. We zien u graag snel in de showroom!

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht