De zomer vier je met het Stokertje

4 jaren geleden geplaatst

Het is volop zomer in Nederland! Bijna elke dag mag ons kikkerlandje genieten van aangename temperaturen, wat er voor zorgt dat mensen bijvoorbeeld heerlijk in de tuin gaan zitten. Korte broek aan, drankje en hapje erbij & genieten maar! Maar wat nou als het ’s avonds iets te snel afkoelt? Geen probleem, ’t Stokertje heeft de oplossing.

Bij de showrooms van ’t Stokertje (Orvelte, Overijssel, Gelderland en Friesland) hebben we namelijk een grote collectie tuinhaarden. Van klein tot groot en van veel vuurzicht voor extra warmte tot kleinere modellen met raampjes (meer sfeergericht). U kunt verder kiezen uit tuinkachels die hout als brandstof gebruiken of juist werken op gas. Kortom, u kunt alle kanten op! Ideaal voor particulieren en  ondernemers met een terras.

Tuinkachel of tuinhaard? Bij ’t Stokertje kunt alle kanten op

Het mooie aan de tuinhaarden bij ’t Stokertje is dat u ze kunt krijgen in verplaatsbare modellen of juist ingebouwde varianten, zoals Gardeco dat doet. Beide mogelijkheden hebben hun voordelen en hun uitstraling. Zo hebben we tuinkachels die een modern voorkomen hebben, maar ook modellen die wat nostalgischer ogen.

Veiligheid

Wie een tuinhaard gaat gebruiken, moet natuurlijk ook nadenken over het juiste gebruik ervan. Zo moet ie niet in de buurt van een rieten dak geplaatst worden zonder de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Ook kun je niet alles in een buitenhaard stoken. Hiervoor gelden dezelfde regels als voor een reguliere houtkachel. Om overlast te voorkomen kunt u het beste gedroogd en onbehandeld, schoon hout gebruiken (dus geen geverfde materialen of afval). De relatie met de buren en het milieu zijn belangrijker dan een avondje onverstandig stoken.

De Faber BUZZ

‘Tuinhaard? Pfff, ik ga wel naar bouwmarkt’

Af en toe horen we mensen zeggen dat als ze een tuinhaard willen, ze wel naar een bouwmarkt in de buurt gaan. Het klopt dat bij de bouwmarkten en tuincentra tegenwoordig voor weinig geld ook verschillende modellen te koop zijn, maar dit is niet echt vergelijkbaar met de kwaliteit die 't Stokertje levert. Wilt u een terrashaard waar u jaren lang plezier van wilt hebben, dan zijn wij het aangewezen adres.

Meer keuze bij ’t Stokertje

Maar het hoeft niet te blijven bij terrashaarden, want ’t Stokertje biedt meer. Veel meer. Zo kunt u ook kiezen uit een grote collectie barbecues. Ideaal als u lekker in de tuin wilt eten. Of een BBQ die ook te gebruiken is als tuinhaard. Het is allemaal mogelijk. Het wordt volop genieten in de tuin, ook als het iets koeler dreigt te worden. Want ’t Stokertje staat voor u klaar om het warm te houden.

Kom gauw langs en we informeren u graag over alle mogelijkheden! U kunt namelijk ook kiezen uit wat bescheidenere modellen, zoals deze mooie vuurschaal. Klik voor een totaaloverzicht hier.

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht