We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Bellfires Classic Bell: fraaie gashaarden-serie met uitstraling van open haard

5 jaren en 4 maanden geleden geplaatst

Interfocos komt als ervaren kachelproducent met twee nieuwe haarden op de markt, die een ware toevoeging zijn voor elke warmteliefhebber! Het gaat om de Bellfires Classic Bell Small 3 & Medium 3. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, ze werken ook nog eens fantastisch - zonder al teveel inzet van uw kant. Beiden gashaarden hebben de modernste brandertechniek. Dat resulteert in fraaie, volle vlammen die op zuinige wijze sfeer en warmte brengen.

Bellfires Classic Bell 3 Medium

De Classic Bell Small 3 en Medium 3 werken dus op gas, maar hebben de uitstraling van een open haard met houtvuur. Beide uitvoeringen hebben de gezelligheid van een dergelijke klassieke haard met het voordeel van gas (bijvoorbeeld géén gesleep met zware houtblokken). Ze zijn in bestaande, maar ook in nieuwe situaties in te bouwen. Het tijdloze design maakt ze geschikt voor elk interieur –het is juist de schouw die u er omheen plaatst die het de uitstraling geeft die u wilt. Zo kunt u gaan voor klassiek of juist modern. Echter, het interieur bestaat uit gemetseld dakpannen en dat heeft toch wel een klassiekere vibe

Bellfires Premium Fires

Het vuur wordt gevoed door Premium Fire. Dit geeft het effect dat de vlammen tussen en uit de houtblokken komen. Zodoende wordt er een vol vuurbeeld gecreëerd. Combineer dit met het optionele ontspiegelde glas en het verschil met een echt houtvuur is bijna niet meer zichtbaar. Iedereen zal denken dat u een echt 'open haard' hebt. Uiteraard zijn de vlammen goed te controleren met de standaard meegeleverde afstandsbediening. Zo kunt u ze hoger of lager instellen voor bepaalde effecten.

De Bellfires Classic Bell 3 Small en Medium hebben bescheiden afmetingen. Dat maakt hem geschikt om in kleine ruimtes te plaatsen. Beide uitvoeringen hebben een vermogen tot 9 kW, houtstammen als decoratie en een ongelofelijk rendement van wel 85%! Met deze gashaarden kunt u op het gebied van sfeer en warmte gewoon niet misgaan. Kijk voor de Bellfires Classic Bell Small 3 hier en voor de Bellfires Classic Bell Medium 3 hier. Overigens vindt u meer informatie over Bellfires, geproduceerd door Interfocos, op onze Kachelpedia.

Over de fabrikant van de Barbas & Bellfires haarden