Duurzaam stoken wordt weer beloond

5 jaren en 10 maanden geleden geplaatst

1455117199bigstimuleringsbijdrageHet doet mij deugd in dit blog te kunnen vertellen hoe we als branche de handen inééngeslagen hebben om wederom een grote stap voorwaarts te zetten richting de toekomstige milieu-eisen voor houtkachels in het jaar 2022. Heel veel serieuze fabrikanten van houtkachels zijn namelijk al heel lang bezig om te investeren in de Kwaliteit en Duurzaamheid van hun producten. Om goed het onderscheid te kunnen maken tussen goede en minder goede houtkachels is vanaf 1 september 2016 een stimuleringsregeling van kracht waarbij klanten bij aanschaf én installatie van een houtkachel die aan alle strenge eisen voldoet maar liefst 250 euro minder hoeft te betalen. Hoera !! 

Erkenning Duurzame Energie, een garantie voor kwaliteit

Voorwaarde is wel dat de houtkachel aan de toekomstige eisen voldoet (voor meer informatie www.stimuleringhoutstook.nl) en dat de kachel geïnstalleerd wordt door een DE-erkend installateur (DE staat voor Duurzame Energie). Gelukkig investeert 't Stokertje al jaren lang in de kwaliteit en duurzaamheid van haar installateurs en installaties en was 't Stokertje één van de eerste installatiebedrijven die de DE-erkenning verstrekt kregen.EVIS DE-bedrijfOp dit moment zijn er slechts 54 erkende en gecertificeerde installateurs waarvan 't Stokertje met haar 4 vestigingen deel uitmaakt. Een select gezelschap van vakkundige professionals waar we trots op zijn!

Tijdig in actie voor de stimuleringsbijdrage

subsidie-houtkachelDe actieperiode is kort dus het is wel belangrijk dat u snel actie onderneemt. Eerder dit jaar was al een dergelijke actie, maar wegens succes wordt de actie nu opnieuw opgestart. De stimuleringsbijdrage (een soortement subsidie op de houtkachel) van 250 euro is voor elke houtkachel van de apparatenlijst gelijk en geldt vanaf 1 september 2016 tot en met 31 december 2016. 't Stokertje levert alle A-merken, vraag aan onze medewerkers of de door u gewenste houtkachel aan de gestelde eisen voldoet. Nog meer goed nieuws is dat u administratieve rompslomp bespaard blijft want het aanvragen van de stimuleringsbijdrage doen wij voor u! De bijdrage van 250 euro wordt meteen verrekend op de eindfactuur dus u heeft meteen zekerheid.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht