Kies voor een erkend installateur aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde

6 jaren en 9 maanden geleden geplaatst

1408538121milieuneutraalDe opkomst van webwinkels en het gemak van internet zorgt er voor dat veel bestellingen tegenwoordig online bij ons binnenkomen. Het is natuurlijk mooi dat iedereen zo eenvoudig en gemakkelijk aan een sfeervol product als een kachel kan komen, maar hier zitten jammer genoeg wel wat haken en ogen aan. Tot mijn grote verbazing zag ik afgelopen week zelfs een tv-commercial voorbijkomen van een zeer voordelige houtkachel bij een grote DHZ keten. En dat in een tijd waarin, terecht, steeds hogere eisen gesteld worden aan kachels en haarden. Deze eisen gelden o.a. voor de uitstoot van fijnstof, milieuvriendelijke verbranding en het rendement van een kachel. Om te voorkomen dat andere mensen last van jouw stookgedrag krijgen hebben wij al veel artikelen geschreven over het belang van goed stoken. Ook geven we regelmatig stookworkshops zodat het bewustzijn en de ervaring met stoken verhoogd wordt. 

Waar zijn de erkenningen, certificeringen en keurmerken goed voor?

keurmerk-evisNiet alleen wij besteden hier veel aandacht aan. Ook onze branchevereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) is continue bezig met verbetering van informatievoorziening, advisering en certificering. Over deze certificering gesproken....'t Stokertje is DE-gecertificeerd installateur en door Stichting Evis erkend als installateur voor alle soorten toestellen. De DE-erkenning (Duurzame Energie) is voortgekomen uit een initiatief van de overheid om de installatie van houtgestookte kachels en haarden uitsluitend te laten verzorgen door installateurs die werken op basis van de Europese Richtlijn Hernieuwbare Energie. Als u kiest voor een erkend installateur geeft dit niet alleen een heel veilig en vertrouwd gevoel, u weet ook nog eens zeker dat er voldoende aandacht is voor duurzaamheid en milieu. 

Kachel kopen via internet?

Kortom, er zijn nogal wat redenen om geen kachel of haard via internet aan te schaffen. Doet u dat wel, lees dan in ieder geval goed de algemene voorwaarden zodat u niet onaangenaam verrast wordt als u aanspraak wilt maken op garantie of een schadevergoeding. Bijna alle internetbedrijven besteden namelijk hun installatiewerkzaamheden uit aan derden, terwijl dit van tevoren niet duidelijk op hun website vermeld staat. Er wordt gesuggereerd dat zij eigen installateurs in dienst hebben, maar bij het lezen van de voorwaarden wordt duidelijk dat dit niet het geval is. Uitgebreide informatie vindt u elders op onze website in ons artikel over aankopen via internet. Voor alle duidelijkheid 't Stokertje heeft eigen installatieteams in dienst en wij zijn altijd uw aanspreekpunt voor garantie en aansprakelijkheidsvragen. Vandaar ook dat we volledig achter onze slogans kunnen staan; alles in één hand en oerdegelijke service voor internetprijzen!

stokertje

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht