Slim investeren beter dan sparen

7 jaren en 1 maand geleden geplaatst

lage renteDe spaarrente is momenteel zo laag dat het interessanter is dan ooit tevoren om een kachel aan te schaffen met een hoog rendement en een duurzame brandstof. Nog even en sparen gaat zelfs geld kosten! Bovendien is financiële zekerheid niet meer een vanzelfsprekendheid en geld op de bank geeft niet meer per definitie een veilig gevoel.

Een lekker, warm en onafhankelijk gevoel

Wat wél een lekker gevoel geeft is de aanwezigheid van een kachel of haard in huis! Verstandige investeringen in duurzame middelen zoals zonnepanelen of hoogrendementskachels geven talloze voordelen. De voordelen van een houtgestookte kachel of haard met een hoog rendement even voor u op een rijtje.....

1. Sfeer en gezelligheid

Geen Ipad of telefoon, maar gewoon even gezellig samen in de vlammen staren. Glaasje wijn erbij en de dag even doornemen, ouderwets contact is overal goed voor.

2. Heerlijke warmte

investeren

De warmte van een kachel is toch echt heel anders dan die van een radiator of vloerverwarming. De streelzachte straling is een weldaad voor de koukleumen onder ons.

3. Besparing op stookkosten

Een goed gevoel is belangrijk, maar voor wie ook graag aan de centen denkt is een investering in een kachel een mooie manier om veel geld terug te verdienen op de energierekening.

4. Milieuneutraal verwarmen

Als je niet alleen aan nu denkt, maar ook aan de toekomst... dan is het milieu zeker iets om rekening mee te houden. Bij het natuurlijke rottingsproces van hout in een bos komt evenveel CO2 vrij als bij het stoken van hout in een kachel met hoog rendement. Dan is de keuze toch snel gemaakt? 

5. Onafhankelijkheid en flexibiliteit

Als er geen gas meer is, of als de electriciteit uitvalt, dan heb je altijd nog een heerlijke warmtebron, waar je met een beetje creativiteit natuurlijk ook op kan koken.

6. Geen beroep doen op beperkte voorraad fossiele brandstoffen

De hoeveelheid fossiele brandstoffen is niet onbeperkt, daarnaast heeft bijv. gaswinning ook de nodige negatieve consequenties. Reden te meer om goed te kijken naar andere alternatieve manieren van verwarmen. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk om te stoken met een goede kachel met een hoog rendement. De nieuwe generatie houtgestookte kachels kennen een superieure verbrandingstechniek en voldoen aan alle eisen.

Wij zien u graag in één van onze showrooms om u te helpen bij de aanschaf van een prachtige haard of kachel die deze voordelen ook voor u kan realiseren! 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht