Inspiratie voor kachels en haarden in uw huis

7 jaren en 4 maanden geleden geplaatst

Wanders RubyHet stookseizoen is bijna ten einde, al kunnen we natuurlijk ook begin maart nog onverwachte winterse buien over ons heen krijgen. Voor ons de hoogste tijd om onze showrooms weer te gaan verfraaien en lege plekken op te vullen. We hebben een grote hoeveelheid nieuwe haarden en kachels besteld en deze zullen de komende tijd in onze showrooms in Friesland, Gelderland, Overijssel en Drenthe geplaatst gaan worden. Op die manier blijft 't Stokertje een bron van inspiratie en oriëntatie voor onze klanten door heel Nederland. 

Inspiratie centrum

In Orvelte kunt u straks bij ons terecht voor een heus Dru Inspiratie centrum, een speciale hoek voor al onze Global Fires gashaarden, een Helex corner en een gezellige Bullerjan kamer. Ook voor electrische haarden is een speciale huiskamer gecreerd op onze bovenverdieping. De vrijstaande houtkachels staan voornamelijk op de begane grond in onze verkoophallen. Ook hier zijn een leuk aantal nieuwe kachels bij gekomen dit seizoen. Het assortiment van Dik Geurts kachels en haarden staat hier ook weer mooi bij elkaar gesorteerd. Voor het nieuwste design en de modernste verbrandingstechnieken kunt u dus altijd bij ons terecht. Ook op het gebied van speksteenkachels is veel nieuws te zien, vooral de nieuwe kachels van Heta springen dan in het oog. Bij de vrijstaande gaskachels is het de Beaufort die de show steelt met z'n prachtige vlammenspel. Natuurlijk mogen ook de pelletkachels tegenwoordig niet ontbreken. In onze buitenshowroom 'De Pijp' staan meerdere pellethaarden brandend opgesteld. 

Te veel om op te noemen

U begrijpt het al, het is teveel om op te noemen. Daarom kunt u maar beter zelf komen kijken naar ons enorme aanbod. We zijn in Orvelte zeven dagen per week geopend, dus elke zondag is het bij ons koopzondag. Voor de openingstijden van onze showrooms in Friesland, Overijssel en Gelderland kunt u kijken op onze contactpagina. Er is altijd wel een Stokertje waar u van harte welkom bent!

Complete dienstverlening

diensten

Natuurlijk zijn wij niet alleen inspiratiebron voor de (sfeer)verwarming in huis. Het liefst nemen wij u alles uit handen, vanaf levering en installatie tot het jaarlijkse onderhoud! Voor een compleet overzicht van onze mogelijkheden kunt u kijken op onze dienstenpagina. Zo ziet u dat wij nog ouderwetse, oerdegelijke service leveren voor internetprijzen.

 

Ik hoop dat u binnenkort ook kunt genieten van een gezellige warmtebron!

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht