Bellfires Flat Bell gashaard

Op=Op, nu met 300,00 herfst kassakorting

nu voor
1.290,00 990,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Bellfires
Model: Flat Bell
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Bellfires gashaard verdient een mooi huis en een tweede kans om gezelligheid en warmte te bieden. Deze inbouwhaard van Bellfires staat bij ons te wachten op de kans om iemand warm en blij te maken. Deze haard werkt met een gesloten systeem heeft een thermostaat en de rookgasafvoer heeft een diameter van 100/150 mm. De afmetingen van de haard zijn ongeveer 880 mm hoog, 750 mm breed, 450 mm diep. De kleur van de haard is antraciet (937). Het vermogen van de haard is ongeveer 6 kiloWatt. Deze Bellfires haard is al nagekeken door onze werkplaats en is klaar voor een tweede leven. Zo'n Bellfires buitenkansje kunt u natuurlijk niet laten schieten. Dit is een eenmalige aanbieding en geldt alleen voor deze gashaard met referentienummer THG.00223.QCF dus OP=OP. 

THG.00223-Bellfires-FlatBell-GG-Foto1Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier