Bellfires BOX Gas Panorama 45/45 gashaard hanghaard showroommodel

Opruiming op=op!

van 4.144,00, nu voor
2.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Bellfires
Model: BOX Gas Panorama 45/45
Soort haard: Hanghaard
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Bellfires BOX Gas Panorama 45/45 is een prachtige driezijdige haard die aan de wand wordt gemonteerd en dus geen vloerruimte inneemt. Deze gas gesloten haard is nu eenmalig vanwege showroomaanpassingen direct leverbaar voor een erg aantrekkelijke prijs in de uitvoering met een Industrial Interior t.w.v. € 240,00 (reeds in de prijs verwerkt) en een MagniFire branderbed waarbij de branders achter elkaar zijn geplaatst. Hierdoor is er sprake van diepte. Doordat de achterste brander net wat hoger zit dan de voorste brander laat dit een mooi 3D-beeld zien. De achterste brander kan eenvoudig worden uitgeschakeld wanneer u het liever wat minder warm hebt. Deze brander is uitgerust met sfeerverlichting onder het branderbed, voor maximale vuurbeleving. De Bellfires BOX Gas Panorama 45/45 heeft een vermogen tot ca. 6 kW. De gashaard kan aangesloten worden op een concentrisch rookkanaal met een diameter van 100/150. De afmetingen van deze driezijdige haard zijn ongeveer 783 x 553 x 399 mm (hxbxd). De breedte van het glas is 168+449+168 mm en de hoogte van het glas is 450 mm.
Neem bij interesse voordat u langskomt vooral eerst even contact op, zodat we voor u na kunnen gaan of de voorradige haard nog beschikbaar is, want ons opruimingsassortiment wisselt dagelijks! De aanbieding geldt alleen voor het model met referentie 1.060.211.001.

De grootste keus in gas gesloten haarden

Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de Bellfires BOX Gas Panorama 45/45, maar dan net even anders? Of wilt u een andere gashaard van Bellfires? Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus.

Bij de Bellfires BOX Gas Panorama 45/45 heeft u misschien ook nog accessoires of onderhoudsartikelen nodig. ’t Stokertje levert ook vloerplaten, haardsetjes, houtbakken, eenvoudige onderhoudsproducten tot en met luxe haardplateaus en schouwen. 

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier

  Deze haarden zijn ook in de opruiming

   Gazco Riva Vetro gashaard hanghaard

   Opruiming!

   Gazco Riva Vetro gashaard hanghaard Nu 890,00
   Trento ombouw voor Gazco eReflex 110W elektrische haard

   Opruiming!

   Trento ombouw voor Gazco eReflex 110W elektrische haard
   adviesprijs 705,00 Nu 550,00
   Gazco Studio 1 Evolve eiken rvs elektrisch showroommodel

   Opruiming!

   Gazco Studio 1 Evolve eiken rvs elektrisch showroommodel
   adviesprijs 1.185,00 Nu 890,00
   Have Black Stealth gashaard propaan

   Opruiming!

   Have Black Stealth gashaard propaan
   adviesprijs 3.220,00 Nu 1.990,00