Bellfires Bell design gashaard

Opruiming op=op!

nu voor
990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Bellfires
Model: Bell gashaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Bellfires gashaard verdient een mooi huis en een tweede kans om gezelligheid en warmte te bieden. Deze inbouwhaard van Bellfires staat bij ons te wachten op de kans om iemand warm en blij te maken. Deze haard werkt met een gesloten systeem en heeft een diameter van 100/150 mm. De afmetingen van de haard zijn ongeveer 780 mm hoog, 645 mm breed, 355 mm diep. De kleur van de haard is zwart (0700-0101). Het vermogen van de haard is ongeveer 6 kiloWatt. Deze Bellfires haard is al nagekeken door onze werkplaats en is klaar voor een tweede leven. Zo'n Bellfires buitenkansje kunt u natuurlijk niet laten schieten. Dit is een eenmalige aanbieding en geldt alleen voor deze gashaard met referentienummer THG.00346.QCF dus OP=OP. De kachel kan door ons geleverd worden met een lijst op maat, passend bij uw situatie.

Schouwen en haarden

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze sfeervolle showroom! Ons adres en openingstijden vindt u op onze contactpagina. Komt u van ver? Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld.  Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzenUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier