Beaufort Ease gaskachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.890,00, nu voor.... Prijs op aanvraag
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Beaufort
Model: Ease
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

We hebben voor u nog een mooie Beaufort Ease gaskachel SHOWROOMMODEL in de aanbieding wegens showroomaanpassingen. Voor een aantrekkelijke prijs is dit nieuwe showroommodel van Beaufort nu in de opruiming, dus sla uw slag! De kachel heeft een paar lichte krasjes. De Beaufort Ease gaskachel functioneert met een gesloten systeem en haalt dus geen zuurstof uit de kamer, wel zo veilig en vertrouwd. De diameter van het concentrische rookkanaal is 100/150 mm en de afmetingen van de Beaufort Ease gaskachel zijn 773 x 612 x 437 mm. Het vermogen ligt tussen 3-6 kW waardoor hij iedere woonruimte heerlijk verwarmd. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentienummer 1.000.037.005, dus OP=OP.

     

We adviseren om voorafgaand aan een eventuele bezichtiging contact op te nemen, omdat deze kachel nog geïnstalleerd is en we tevens voor u na kunnen gaan of de haard nog beschikbaar is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier