Vrijblijvende offerte

Beaufort Classic 8 kW houtkachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 1.890,00, nu voor
1.290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Beaufort
Model: Classic 8kW
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

We hebben een showroommodel van de Beaufort Classic 8 houtkachel voor u in de aanbieding. Voor een bodemprijs is deze industriële houtkachel snel van u! De kachel heeft nog niet gestookt. Hij verkeert daarom nog in nieuwstaat. Nu kan hij zo mee op de aanhanger of in de bus! De afmetingen van de Beaufort Classic 8 zijn 776x612x38.7mm (hxbxd) en de haard beschikt over een aanpasbare achter-/bovenaansluiting van 150mm. Het vermogen is zo'n 8 kW. Voor meer informatie over de Beaufort zoals afmetingen en fotomateriaal en handleiding etc. kunt u terecht op www.beaufortkachels.nl. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor de modellen met referentie THH.01156.QCF en THH.01158.QCF dus wees er snel bij want OP=OP.

THH.01156.QCF

THH.01158.QCF

Heeft u interesse gekregen in de Beaufort Classic 8 en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!

 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier