Beaufort Classic 11 houtkachel showroommodel met woodstacker

Opruiming op=op!

van 2.175,00, nu voor
1.595,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: Beaufort
Model: 11kw met woodstacker
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Dit mooie showroommodel van de Beaufort 11 Classic houtkachel is een robuuste houtkachel waar u lekkere grote houtblokken in kwijt kunt. De Beaufort brandt prachtig en is ontzettend zuinig met z'n brandstof. Voor een wel heel zacht prijsje is deze Beaufort nu in de opruiming. De kachel is nog niet gebruikt maar is wel uit verpakking omdat het een showroommodel betreft en dus niet meer 100% spic and span is. De afmetingen van de Beaufort 11 houtkachel zijn 780x720x390 mm. De uitgang heeft een diameter van 15 cm en kan aan de boven- of achterkant (harthoogte ca. 635 mm). Dit zijn de basisafmetingen, de woodstacker komt daar nog bij. Het vermogen ligt rond de 11 kiloWatt en de Beaufort is daarmee geschikt voor een woonkamer tot ca. 50 m2. Voor meer informatie over de Beaufort zoals afmetingen en fotomateriaal en handleiding etc. kunt u terecht op www.beaufortkachels.nl. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model mét woodstacker ter waarde van 325 euro (al in de prijs verwerkt) met referentie SHR.04038 en serienummer 160521 dus OP=OP. Bel voordat u langskomt even om te checken of de kachel er nog wel is om teleurstellingen te voorkomen.

Beaufort-classic-11-160521-SHR.04038Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier