Vrijblijvende offerte
Barbas Vento 50 hidden door gashaard showroommodel

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

De Barbas Vento 50 hidden door, kader A is nu bij ons in de aanbieding! Deze mooie gashaard van Barbas is een echte aanwinst voor uw woonkamer. De Vento werkt met een gesloten systeem 100/150. Met een inbouwhaard van Barbas krijgt u niet alleen warmte maar door het betoverende vlammenspel krijgt u ook een warm gevoel van binnen! De afmetingen staan hieronder op de maattekening. De Vento 50 is voorzien van een decoratieve houtstammenset en een mooie chamotte kleurige achterwand. De kleur van de haard is grijs (930). Deze Vento wordt geleverd met een kader type A voor een extra mooie, superstrakke afwerking. De lijst is namelijk bijna niet meer te zien als de haard ingebouwd is, vandaar ook de naam hidden door. Dit is een eenmalige aanbieding voor de gashaard met referentie THG.00946.QCF HB en OP=OP, WEG=WEG. 

Meer dan alleen een showroom

Komt u van ver? Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld.  Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzen

Kwaliteit voor alles

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Wilt u alvast naast de maattekening ook de handleiding bekijken, dat kan allemaal!

Barbas Vento 50 kader A

Specificaties

Merk: Barbas
Model: Vento 50 hidden door
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Barbas Vento 50 hidden door gashaard showroommodel

Einddatum 20-05-2022 16:08:58


Welkom op de veiling van: 'Barbas Vento 50 hidden door gashaard showroommodel'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 1.090,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Haardenhuys Gelderland, Beekstraat 23, 8162 HA EPE

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden