We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Barbas Universal 70 gas inzethaard

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Gebruikte Barbas Universal 70 inzethaard op gas nu bij ons in de opruiming voor een bodemprijs. Dat is toch een buitenkansje! Deze kachel werkt met een open systeem. Met een inzethaard kunt u heel eenvoudig het gemak en het rendement verhogen door deze in een bestaande open haard opening te laten installeren. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit exemplaar met referentie THG.00003.QCF. De inbouwafmetingen van de haard zijn 55*70*45 cm (hxbxd). De rookgasafvoer zit aan de bovenkant. Het vermogen is 6,5 kiloWatt. Deze haard is al nagekeken en opgeknapt door onze eigen werkplaats en is helemaal klaar voor een tweede leven! Bel van tevoren wel even of de kachel er nog staat want OP=OP! 

Specificaties

Merk: Barbas
Model: Universal 70
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Barbas Universal 70 gas inzethaard

Einddatum 24-04-2021 14:49:12


Welkom op de veiling van: 'Barbas Universal 70 gas inzethaard'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 490,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte, Dorpsstraat 12, 9441 PD Orvelte

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden