Barbas Unica 52 gashaard showroommodel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer open gashaarden in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Barbas
  Model: Unica 52
  Soort haard: Inbouw/inzet
  Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
  Vermogen: 4 - 6 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw uit verpakking

Deze mooie Unica 52 van Barbas is een inzetkachel gashaard en willen we uitverkopen zodat we onze showrooms weer kunnen vernieuwen. De Unica 52 is een showroommodel en heeft nog niet gebrand en is dus nog NIEUW. De Unica 52 is een open systeem gashaard en heeft een capaciteit tussen de 3 en 6 kiloWatt. De inbouwmaten van deze haard zijn (hxbxd) 549 x 517 x 476 in mm De diameter van de rookgasafvoer is 10 cm. Een inzethaard kan meestal (mits de maatvoering passend is) vrij eenvoudig in de bestaande open haard geplaatst worden. De Unica wordt geleverd in de kleur antraciet (937) en inclusief houtstammenset, thermokoppel en thermostaat. Als u de Unica 52 wilt bekijken, dan kunt u een afspraak met ons maken. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroomexemplaar met referentie SHR.00904.QCF HB dus OP=OP en WEG=WEG.

Komt u van ver? Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld.  Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzen!  

Haardencatalogus voor meer keuze

Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de Barbas Unica 52, maar dan net even anders? Of wilt u een andere inzethaard van Barbas of een ander merk? Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus. U zult versteld staan van ons aanbod. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Kom dan langs in één van onze showrooms voor gedegen advies en hulp bij de juist keuze. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier