Barbas Rosolo houtkachel

Opruiming op=op!

nu voor
890,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Barbas
Model: Rosolo
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze houtkachel, Barbas Rosolo is nu bij ons in de opruiming. De Rosolo is een ouder type houtkachel en heeft al eens gestookt, maar is nagekeken en behandeld door onze technische specialisten en verkeerd weer in uitstekende staat! De kachel heeft een dubbelwandig stalen structuur, waardoor hij veel convectiewarmte afgeeft. De Rosolo heeft oplegdeuren waardoor het traditionele uiterlijk naar voren komt. Het vermogen van de Barbas Rosolo ligt rond de 7 kiloWatt. De kachel is ca 800x670x410 mm (hxbxd) en beschikt over een boven- en achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. De kleur van de kachel is grijs (930). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het demomodel met referentie THH.00919.QCF dus OP=OP.

Barbas Rosolo houtkachel voor heerlijke (convectie)warmte

Deze houtkachel verdient een tweede leven want hij kan nog vele jaren mee. Gebruikte houtkachels worden voor uitlevering nagekeken door onze werkplaats dus u kunt veel stookplezier beleven aan deze houtkachel. Bel altijd even van tevoren met onze verkoopmedewerkers om te horen of de kachel nog wel beschikbaar is om teleurstellingen te voorkomen.

 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier