Barbas panolux inzetkachel

Opruiming op=op!

nu voor
690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Barbas
Model: inzethaard panolux<
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Barbas Panolux inzethaard is nu bij ons in de opruiming en heeft een vermogen van ca. 6 tot 8 kiloWatt. De afmetingen van deze haard zijn ca. 650 x 820 x 500 mm (hxbxd). De diameter van de rookgasafvoer is 140x230 mm (bovenuitgang). De handgrepen zijn messing/koperkleurig. De kleur van de kachel is antraciet (937). Wanneer u kiest voor een Barbas Panolux inzethaard, dan kiest u voor de sfeer van een open haard en voor het rendement van een inzethaard. Deze haard is ontworpen om te plaatsen in een bestaande open haard.  Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model op de foto met referentie THH.00376.QCF dus OP=OP.

THH.00376-Barbas-Inzet-Panolux-BU-3-zijdig-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier