Barbas Panolux inzethaard

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

Opruiming op=op!

nu voor
590,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Barbas
Model: Panolux inzethaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

**RESERVERING 23-11 TM KIJK RVO MAAS ENSCHEDE**
Deze Barbas Panolux inzethaard is nu bij ons in de opruiming en heeft een vermogen van 5 tot 9 kiloWatt.  De Panolux is ingeruild bij aanschaf van een andere houtkachel en daarom nu in onze opruiming op zoek naar een tweede eigenaar. De haard heeft dus al gebrand, maar is door onze technische specialisten nagekeken, behandeld en klaargemaakt voor een nieuwe eigenaar. De afmetingen van deze haard zijn ongeveer 500x600x310 mm (hxbxd). Diameter van de rookgasafvoer is 125x215 mm en bevindt zich aan de bovenzijde. De kachel is in de kleur licht antraciet (930). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie THH.00991.QCF dus OP=OP.

De charme van een Panolux inzethaard van Barbas

De unieke charme van een houthaard. Wanneer u kiest voor een Barbas Panolux inzethaard, dan kiest u voor de sfeer van een open haard en voor het rendement van een zuinige kachel. Deze inzet-houthaard is van onverwoestbare topkwaliteit voorzien van twee deuren met een panoramisch glasoppervlak voor een vrij zicht op het vuur. Een zuinige en schone kachel met een wat groter vermogen en afmetingen dan de Panolux. Deze haard is ontworpen om te plaatsen in een bestaande openhaard. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier