Barbas Manhattan gashaard

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer gesloten gashaarden in onze OPRUIMING!


Deze Barbas Bellfires Manhattan gasgesloten inbouwhaard nu voor u supervoordelig in onze opruiming. De Manhattan is een kwaliteitsproduct uit de zeer hoogwaardige lijn gasinbouwhaarden van Barbas. Geschikt voor iedere situatie, passend binnen elk interieur. Deze gashaard wordt geleverd inclusief kader en houtstammenset zoals op de foto. De afmetingen zijn ongeveer hxbxd 970x570x380 mm. De diameter van rookgasafvoer is 100/150 mm. De kleurcodes van de haard zijn 937 en 0700-0100. Het vermogen van deze mooie gashaard ligt rond de 7 kiloWatt. De Barbas Manhattan is te bezichtigen in onze showroom te Orvelte en staat bij ons bekend onder referentie THG.00167.QCF (HB) dus OP=OP.

De gebruiksaanwijzing en installatievoorschriften hebben wij hier ook voor u inzichtelijk gemaakt, hier staat ook een maattekening in. Het betreft hier de uitvoering Manhattan met handbediening.

THG.00167-Barbas-Manhatten-Foto2

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.

Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. 

Twijfelt u nog over uw aanschaf bij ‘t Stokertje? Misschien vindt u het leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Vindt u ’t Stokertje leuk? Dan vinden wij het leuk als u ons ‘liked’ op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Zo blijft u ook automatisch op de hoogte van onze acties, nieuwsberichten en activiteiten.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier