Barbas inzet panorama BU

Opruiming op=op!

van 990,00, nu voor
690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Barbas
Model: inzet panorama bovenuitgang
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze inzethaard van barbas met panoramisch vuurzicht is nu in de opruiming en daarom voordelig aan te schaffen bij 't Stokertje. De haard heeft al mogen genieten van zijn eerste gebruik. De haard is echter nog van uitstekende kwaliteit en daarom zien wij hem graag een 2e thuis krijgen! Met deze inzethaard behaalt u een beter rendement dan met een open haard. Ook is de inzethaard vriendelijker voor het milieu. Deze haard betaalt zichzelf snel uit omdat hij veiliger is en u minder hout verbruikt. Deze inzetkachel is al door onze werkplaats nagekeken en goedgekeurd dus u kunt 'm zo ophalen! De barbas inzethaard heeft een vermogen tot 7 kW en heeft de volgende afmetingen: 550x72x46 (hxbxd). De lijst om de haard heeft afmetingen van 80mm, zowel boven de kachel uit als aan de linker- en rechterzijde. De uitgang voor rookgassen zit aan de bovenkant en is 225x130mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.00438.QCF. Profiteer snel want OP=OP.

We raden u aan voordat u langskomt om de kachel te bekijken, eerst even contact op te nemen. Ons assortiment met opruimingskachels wisselt namelijks dagelijks!

 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier