Barbas inzet model Panolux

Opruiming op=op!

nu voor
790,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Barbas
Model: Panolux
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Barbas Panolux inzethaard is nu bij ons in de opruiming en daarom voordelig te aan te schaffen bij 't Stokertje. De houtkachel heeft een vermogen van 6 kiloWatt en beschikt over een bovenaansluiting. Wanneer u kiest voor een inzethaard, dan kiest u voor de sfeer van een open haard en voor het rendement van een inzethaard. Deze inzet-houthaard is van onverwoestbare topkwaliteit en voorzien van 2 messing/koper- kleurige handgrepen en deuren met een panoramisch glasoppervlak en biedt een royaal zicht op het sfeervolle houtvuur. Deze kachel heeft al een eerste gebruik genoten en is nagekeken door onze werkplaats. Hij verkeert nog in prima staat en daarom zien wij hem graag nog een tweede thuis krijgen. De afmetingen van deze haard zijn 550x720x475mm (hxbxd). Aan de bovenzijde zit de uitgang voor het rookkanaal met een diameter van 140mm ∅. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model op de foto met referentie TH.02567.xwp dus OP=OP. 

barbas-inzethaard-panolux

Wij raden u aan van te voren even contact op te nemen zodat we mogelijke teleurstellingen kunnen voorkomen. De voorraad van opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier