Barbas Evolux 100-45 inbouwhaard met firescreen

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop

   Spartherm Linear corner 58x39x51 inbouw hoekhaard met liftdeur en hoek links voorraadmodel

   Opruiming!

   Spartherm Linear corner 58x39x51 inbouw hoekhaard met liftdeur en hoek links voorraadmodel
   adviesprijs 5.150,00 Nu 3.990,00
   Barbas Vento 70 gashaard kader A steenmotief

   Opruiming!

   Barbas Vento 70 gashaard kader A steenmotief Nu 1.290,00
   Barbas Vento 50 hidden door gashaard showroommodel

   Opruiming!

   Barbas Vento 50 hidden door gashaard showroommodel Nu 1.690,00
   Barbas 3 zijdig open inzethaard

   Opruiming!

   Barbas 3 zijdig open inzethaard Nu 1.690,00


  Specificaties

  Merk: Barbas
  Model: Evolux 100-45
  Soort haard: Inbouw/inzet,Liftdeur
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 12 kW en hoger
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw in verpakking

De Barbas Evolux 100-45 inbouwhaard met liftdeur is nu DIRECT LEVERBAAR voor een ultralage opruimingsprijs! Deze kachel is nog NIEUW IN VERPAKKING en direct leverbaar vanuit ons magazijn wegens een gewijzigde bestelling. Kom langs voor informatie in onze showroom. Daar kunt u zich goed voor laten lichten over deze prachtige inbouwhaard van de Nederlandse fabrikant Barbas. De Evolux 100-45 is voorzien van een royale liftdeur met een grote ruit voor veel zicht op het vuur. Het vermogen van deze inbouwhaard ligt heel hoog (rond 19 kiloWatt) en is dus voor een grote leefruimte. De opruimingsprijs is exclusief eventuele optionele zaken maar daar kunnen we vast ook wel een mooie prijs voor maken. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het voorraadmodel met firescreen twv 688 euro en 4zijdig kader. De meerprijs van de firescreen is al in de opruimingsprijs verwerkt. Het referentienummer van deze prachtige inbouwhaard is 1.045.013.007 dus OP=OP.

De maattekening vindt u in deze link.

Fire screen voor de echte open haard look

De Evolux houtkachels kunnen optioneel worden geleverd met een Fire screen. Dit scherm doet denken aan het vonkenscherm van een ouderwetse open haard. Onafhankelijk van het glas kan het scherm naar boven of beneden worden geschoven. En niet alleen visueel, maar het heeft ook een functioneel aspect. Het scherm zorgt ervoor dat de stralingswarmte substantieel wordt verlaagd met behoud van het (hoge) vuur.

Barbas Evolux 100-45 inbouwhaard met liftdeur

U bent van harte welkom om de Evolux in het echt te komen bekijken en u goed voor te laten lichten over het stoken met hout. Deze inbouwhaard heeft u zo weer terugverdiend door te besparen op uw stookkosten. Het stoken met hout is milieuneutraal dus het spaart niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee, want het stoken met hout is goedkoper dan een centrale verwarming. Bovendien wordt u met een houtkachel meerdere keren warm! Want het kost wel wat moeite om de houtvoorraad op peil te houden. Daar krijgt u dan ook een hoop gezelligheid voor terug.

De Barbas Evolux inbouwhaard is speciaal ontwikkeld voor de eisen van de moderne tijd. Redenen om te kiezen voor een houtvuur zijn onder meer de sfeervolle vlammen en de aangename warmte die haard levert.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier