Barbas Energa liftdeurhaard

Opruiming op=op!

nu voor
1.290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Barbas
Model: Energa Elan liftdeur
Soort haard: Inbouw/inzet,Liftdeur,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze liftdeurhaard van Barbas, de Energa Elan is een inbouwhaard die er nog subliem uit ziet en in prima staat verkeert. De Energa Elan is een houtgestookte inbouwhaard met liftdeur en heeft een vermogen van ca. 9 kiloWatt. De afmetingen van deze haard zijn ongeveer 1470 mm hoog, 670 mm breed en 540 mm diep. De diameter van de rookgasafvoer is 200 mm. De kleur van de kachel is antraciet (937). Barbas is een uitstekend merk en marktleider in Nederland. Op afspraak is deze Energa Elan te bekijken in één van onze showrooms. Bel altijd even van tevoren zodat u zeker weet dat de kachel er nog is want OP=OP! Onze specialisten van de werkplaats hebben deze kachel al nagekeken en goedgekeurd dus de haard kan zo ingebouwd worden. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model op de foto hieronder met referentie THH.00795.QCF. Eventuele accessoires (zoals bijv. een convectiepakket) en pijpmateriaal zijn niet bij de prijs inbegrepen.

THH.00795.QCF-Barbas-Elan-liftdeur-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier