Barbas Energa inbouwkachel

Opruiming op=op!

nu voor
390,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Barbas
Model: Energa
Soort haard: Inbouw/inzet,Tuinhaard,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Barbas Energa is een inbouwhaard met een nostalgische uitstraling. Het is al een wat ouder model, maar doet het nog uitstekend! Alle tweedehands kachels worden door onze werkplaats beoordeeld, opgeknapt en goedgekeurd voordat ze naar onze klanten gaan voor een tweede leven, daarom krijgt u ook garantie op gebruikte kachels. De Energa is voorzien van twee klapdeuren met glas er in voor het zicht op het vlammenspel. De deurtjes kunt u ook openklappen en de haard als open haard gebruiken. De Energa is ook leuk om als tuinhaard of op de veranda te gebruiken. De afmetingen van deze kachel zijn ongeveer 900 x 700 x 525 mm (hxbxd). Diameter van de pijp aan de bovenkant is 15 cm. De kleur van de kachel is grijs (930). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met serienummer THH.00566.QCF. De prijs is alleen voor de kachel, eventueel aanvullende accessoires, diensten en/of materialen kunt u tegen meerprijs bij ons afnemen.

THH.00566-Barbas-Energa-Inbouw-2-deuren-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier