Barbas Energa inbouwhaard rechts

Opruiming op=op!

nu voor
290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Barbas
Model: Energa rechts open
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Barbas is als het gaat om inbouwhaarden een topmerk. De specialisten van Barbas hebben jarenlange ervaring op het gebied van verwarming en dat is bij een model zoals de Energa goed te zien. Met een vermogen van 7kW verwarmt deze inbouwhaard met de hoek aan de rechterkant met gemak een ruime woonkamer. Daarnaast kunt u dankzij de gehoekte vorm vanuit vrijwel elke hoek in uw woonkamer genieten van het vlammenspel. Beide deuren zijn te openen waardoor bijvullen van de haard kinderspel is. Dit betreffende model heeft gebrand maar is al door onze werkplaats nagekeken. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.01500.QCF. De afmetingen van deze kachel zijn 1000x730x500 mm (hxbxd) en de rookgasafvoer is 200 mm. De kleur is antraciet (930). 

TH.01500.XWP-Barbas-Energa-Foto2

Barbas, kwaliteit uit Nederland

Barbas is een Nederlandse haardenfabrikant die al sinds 1976 voorop loopt als het gaat om innovatie en design. De slogan van Barbas is niet voor niets 'Barbas betrouwbaar en bevlogen'. Als u kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vindt en u zich thuis voelt bij een bedrijf met een vriendelijke uitstraling, dan bent u bij Barbas aan het juiste adres. Barbas is al sinds jaar en dag een familiebedrijf en weet als geen ander traditionele waarden te combineren met moderne technieken. Barbas produceert zowel gashaarden als houtkachels en dan in allerlei mogelijke varianten, van inbouwhaard tot vrijstaande kachel. De haarden van Barbas zijn heel betaalbaar, toch produceert Barbas kwalitatief hoogwaardige haarden naar optimale tevredenheid van hun klanten. 

Voor alle haarden groot én klein moet u in Orvelte zijn!

Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld.  Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzenUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier