Barbas Energa inbouwhaard rechts open

Opruiming op=op!

nu voor
490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Barbas
Model: Energa rechts open
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Barbas Energa rechts open is een houtgestookte inbouwhaard. Aan de voorkant en rechterkant is glas zodat u het vlammenspel kunt volgen. Deze Energa van Barbas heeft al heel wat warmte gegeven, maar is nagekeken door onze werkplaats en klaar voor een volgende ronde. Het is niet meer moeders mooiste, maar daar is de prijs ook naar. Bij deze Energa is de diameter van de rookgasafvoer 195 mm. De afmetingen van de haard zijn ongeveer 930 x 730 x 450 mm (hxbxd). De kleur van de kachel is grijs (930). Maak snel een afspraak om de Energa komen bekijken voordat iemand anders u voor is. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.02567.QCF dus OP=OP. De prijs is exclusief eventuele accessoires.

TH.02567.WP-Barbas-Energa-inbouw-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier