Anyfire Breeze 3-10 Staal houtkachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.120,00, nu voor
1.595,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Anyfire
Model: Breeze 3
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze Anyfire Breeze 3-10 houtkachel is nu voor een bodemprijs verkrijgbaar uit onze opruiming! Het gaat hier om een ongebruikt showroommodel dat momenteel in ons Haardenhuys Gelderland opgesteld staat. De Breeze kenmerkt zich door zijn opvallend ovalen vorm en stijlvol voetstuk. De breeze kent de volgende afmetingen: ca. 1090x530x410mm (hxbxd) en beschikt over een aansluiting van het rookkanaal van 150mm aan de bovenzijde. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie SHR.03196 dus wees er snel bij want OP=OP. 

Heeft u interesse in de Anyfire Breeze houtkachel? We raden u aan om te bellen alvorens u langskomt. Ons opruimingsassoritment wisselt namelijk dagelijks.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier

Corona Update

MAATWERK OPLOSSINGEN