Antieke elektrische open haard

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Deze bijzondere open haard heeft geen afvoer nodig. Het is namelijk een haard met een elektrisch sierelement. Ideaal voor in een nostalgische inrichting zonder (goedgekeurde) schoorsteen. Of bijvoorbeeld in een horeca gelegenheid waar je toch een gezellige sfeer wilt scheppen zonder met hout te hoeven stoken. Deze haard is nu supervoordelig omdat het een opknapper is. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met onderstaande referentie dus OP=OP. De kachel wordt verkocht in de staat waarin hij zich nu bevindt, dus 'what you see is what you get'. Referentie TH.00612.ZG/22055. Afmetingen hxbxd in cm. 83x92x42, kom snel kijken naar dit speciale exemplaar!

22

Specificaties

Merk: Overig
Model: Antieke elektrische kachel
Soort haard: Inbouw/inzet,Anders,Zonder afvoer,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: -
Soort: NVT
Staat: Gebruikt

Antieke elektrische open haard

Einddatum 29-06-2022 12:10:32


Welkom op de veiling van: 'Antieke elektrische open haard'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 190,00 (ieder volgend bod moet minimaal 10,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelhûs Fryslân, Slachtedyk 1, 8501 ZA Joure

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bod



Verzenden