Altech Vision speksteenkachel showroommodel

Warning: getimagesize(/home/admin/domains/stokertje.nl/private_html/var/opruiming/a/l/altech-vision-speksteenkachel-zijdeglans-jpg-152_block.jpg): failed to open stream: Bestand of map bestaat niet in /home/admin/domains/stokertje.nl/public_html/views/2016/opruiming.2018.php on line 138

Op=Op, nu met 300,00 zomer kassakorting

van 3.090,00, nu voor
2.690,00 2.390,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Altech
Model: Vision zijdeglans
Soort haard: Vrijstaand,Speksteen
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Bent u een liefhebber van speksteen en op zoek naar een Altech Vision speksteenkachel? De Altech Vision is nu voor u in de opruiming in de uitvoering zijdeglans, antraciet gietijzer. Een prachtige houtkachel met vermogen van 3 tot maar liefst 13 kiloWatt. De Altech Vision heeft een bovenaansluiting (BU) of achteraansluiting (AU). De diameter van de pijp is 15 centimeter (hoogte van vloer tot hart pijp bij AU is 530 mm). De Altech Vision weegt meer dan 220 kilo, door het volume van de speksteen kan deze kachel heel wat warmte opslaan en weer geleidelijk afgeven. De afmetingen van de Vision zijn ongeveer 71 x 69 x 62 cm (hxbxd). De Altech Vision heeft een klassieke uitstraling, maar maakt gebruik van moderne technieken. Dit is een eenmalige aanbieding en geldt alleen voor het showroommodel met referentie 1.015.110.001 dus OP=OP. De meerprijs van 115 euro voor de zijdeglans uitvoering is al in de opruimingsprijs verwerkt. 

Maattekening Altech Vision

Tekening Altech Vision

Handleiding Altech Vision

Brochure AltechUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier