Altech Vision houtkachel demomodel

Opruiming op=op!

van 3.090,00, nu voor
2.190,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Altech
Model: Vision
Soort haard: Vrijstaand,Speksteen,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 10 - 12 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Altijd al een Altech Vision speksteenkachel willen hebben? Dit demomodel is slechts weinig gestookt en nu voor u voordelig in de opruiming. Het gaat hier om de Vision met naturel speksteen en lichtgrijs gietijzer. Een prachtige houtkachel met stevig vermogen van 5 tot maar liefst 13 kiloWatt. De Altech Vision kunt u naar keuze met boven- of achteraansluiting aansluiten op het rookkanaal. De diameter van de pijp is 15 centimeter en deze zit op 53 cm. hoogte (hart pijp, bij een achteraansluiting). De Altech Vision weegt maar liefst 220 kilo, door het volume van de speksteen kan deze kachel heel wat warmte opslaan en weer geleidelijk afgeven. De afmetingen van de Vision zijn ongeveer 685x700x630 mm. (hxbxd). Dit is een eenmalige aanbieding en het gaat om het demomodel met referentie THH.01001.QCF, dus OP=OP. Deze kachel is al nagekeken en goedgekeurd door onze werkplaatsspecialisten dus klaar voor een nieuw leven bij u thuis!

Altech Vision speksteenkachel voor heerlijke straling

Kent u nog niet het principe van speksteen en de weldadige warmte afgifte? Laat u dan goed voorlichten door onze verkoopmedewerkers. Het stoken met een speksteenkachel heeft vele voordelen. Bovendien is de Altech Vision een echt Nederlands product. De Vision wordt gemaakt in Noord-Holland door één van de meest gerenommeerde fabrikanten van Nederland. Wie weet geniet u binnenkort ook van de heerlijke stralingswarmte. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier