Altech Nobles speksteenkachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.660,00, nu voor
2.250,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Altech
Model: Nobles
Soort haard: Vrijstaand,Speksteen
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Op zoek naar een Altech Noblès speksteenkachel, dan is dit het moment om deze compacte houtkachel te kopen! In de opruiming hebben wij nu dit showroommodel in de uitvoering naturel speksteen, gietijzer antraciet inclusief aslip t.w.v. 100 euro. De kachel heeft nog niet gebrand en is dus NIEUW en DIRECT LEVERBAAR! De Altech Noblès is een prachtige houtkachel met vermogen van 3 tot 6 kiloWatt. De Altech Noblès heeft een bovenaansluiting of achteraansluiting. De diameter van de pijp is 13 centimeter. De Altech Nobles weegt 120 kilo, door het volume van de speksteen kan deze kachel heel wat warmte opslaan en weer geleidelijk afgeven. De afmetingen van de deze houthaard zijn  52 x 55 x 35 cm (hxbxd). Dit is een eenmalige aanbieding en geldt alleen voor het showroommodel met referentie DEM.01109.QCF dus OP=OP. 

altech-nobles 

Handleiding Altech Nobles
Maattekening Altech Nobles
Brochure Altech

Altech Noblès speksteenkachel voor heerlijke stralingswarmte

Kent u nog niet het principe van speksteen en de weldadige warmte afgifte? Laat u dan goed voorlichten door onze verkoopmedewerkers. Het stoken met een speksteenkachel heeft vele voordelen. Bovendien is de Altech Noblès een echt Nederlands product. De Noblès wordt gemaakt in Noord-Holland door één van de meest gerenommeerde fabrikanten van Nederland. Wie weet geniet u binnenkort ook van de heerlijke stralingswarmte.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier