Altech Fireview speksteenkachel

*** DEZE HAARD IS ONDER OPTIE ***

( NUMMER 3063 op 15-04-2022 )

Opruiming op=op!

nu voor
1.490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Altech
Model: Fireview
Soort haard: Vrijstaand,Speksteen,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Prachtige klassieke Altech Fireview speksteenkachel nu bij ons in de opruiming! Deze Fireview van Altech staat bij ons in de uitvoering bruin gepolijst. De Fireview is een indrukwekkende houtkachel met stevig vermogen van 3,5 tot maar liefst 13 kiloWatt. De Altech Fireview heeft een achteruitgang en de diameter van de pijp is 15 centimeter (harthoogte pijp is ca. 590 mm). De Altech Fireview weegt ca. 220 kilo, door het volume van de speksteen kan deze kachel heel wat warmte opslaan en weer geleidelijk afgeven. De afmetingen van de Fireview zijn ongeveer 750 x 700 x 550 mm. (hxbxd). De Fireview heeft al heel wat levenservaring maar is klaar voor een tweede leven en is al door onze werkplaats nagekeken dus kan zo gebruikt worden. Dit is een eenmalige aanbieding en het gaat om het model met referentie THH.01121.QCF, dus OP=OP.  

altech-fireview-speksteenkachel 

Altech Fireview speksteenkachel voor heerlijke straling

Kent u nog niet het principe van speksteen en de weldadige warmte afgifte? Laat u dan goed voorlichten door onze verkoopmedewerkers. Het stoken met een speksteenkachel heeft vele voordelen. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier