Vrijblijvende offerte

Altech Eclips Consol speksteenkachel demomodel

Opruiming op=op!

van 4.393,00, nu voor
2.690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Altech
Model: Eclips Consol
Soort haard: Vrijstaand,Speksteen,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Nu is uw kans om de Altech Eclips Consol speksteenkachel voordelig aan te schaffen! Deze Eclips Consol is nu als demomodel voor u in de opruiming. Een prachtige houtkachel met vermogen van 3 tot maar liefst 8,5 kiloWatt. De Eclips Consol is een bijzondere kachel voor als u net even wat anders wil. Door de console wordt de Eclips zowel letterlijk op een voetstuk geplaatst waardoor u beter zicht heeft op het mooie vlammenspel. De Altech Eclips Consol heeft een achteraansluiting. De diameter van de pijp is 15 centimeter. De Altech Eclips Consol weegt ca. 225 kilo, door het volume van de speksteen kan deze kachel heel wat warmte opslaan en weer geleidelijk afgeven. De afmetingen van de Eclips Consol zijn ongeveer 100 x 62 x 42 cm (hxbxd). Dit is een eenmalige aanbieding en geldt alleen voor het demomodel met referentie DEM.01092.QCF, dus OP=OP. 

Maattekening Altech Eclips Consol

Tekening Altech Eclips Consol

Handleiding Altech Eclips

Brochure Altech

Altech Eclips speksteenkachel voor heerlijke stralingswarmte

Kent u nog niet het principe van speksteen en de weldadige warmte afgifte? Laat u dan goed voorlichten door onze verkoopmedewerkers. Het stoken met een speksteenkachel heeft vele voordelen. Bovendien is de Altech Eclips een echt Nederlands product. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier