Altech Eclips Complet speksteenkachel demomodel

Opruiming op=op!

van 5.360,00, nu voor
3.690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Altech
Model: Eclips Complet
Soort haard: Vrijstaand,Speksteen,Demo model
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Altijd al een Altech Eclips Complet speksteenkachel willen hebben? Dit demomodel van de Eclips Complet is nu voor u in de opruiming in de kleur naturel grijs, antraciet gietijzer. Een prachtige houtkachel met vermogen van 3 tot maar liefst 8,5 kiloWatt. De Altech Eclips Complet heeft een achter of bovenaansluiting. De diameter van de pijp is 15 centimeter. De Altech Eclips Complet weegt meer dan 250 kilo, door het volume van de speksteen kan deze kachel heel wat warmte opslaan en weer geleidelijk afgeven. De afmetingen van de Eclips Complet zijn ongeveer 130 x 62 x 42 cm (hxbxd). Dit is een eenmalige aanbieding en geldt alleen voor het demomodel met referentie THH.00940.QCF, dus OP=OP. De Eclips Complet is uitgevoerd met een bakoven. U kunt hierdoor genieten van de heerlijke warmte en het vlammenspel, terwijl u bijvoorbeeld een ovenschotel of pizza bereidt. Bovendien wordt zo de unieke geur en smaak van koken op houtvuur toegevoegd aan uw gerecht. Daarnaast beschikt deze houthaard over een handig houtvak. Een absolute blikvanger in uw interieur.

altech-eclips-complet-speksteenkachel-thh00940qcf

Maattekening Altech Eclips Complet

Tekening Altech Eclips Complet

Handleiding Altech Eclips

Brochure Altech

Altech Eclips speksteenkachel voor heerlijke stralingswarmte

Kent u nog niet het principe van speksteen en de weldadige warmte afgifte? Laat u dan goed voorlichten door onze verkoopmedewerkers. Het stoken met een speksteenkachel heeft vele voordelen. Bovendien is de Altech Eclips een echt Nederlands product. De Eclips wordt gemaakt in Noord-Holland door één van de meest gerenommeerde fabrikanten van Nederland. Wie weet geniet u binnenkort ook van de heerlijke stralingswarmte.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier