Actievoorwaarden kassakorting

De extra kassakorting wordt verstrekt BOVEN OP de bestaande opruimingsprijs. 
Het is dus korting op korting gestapeld! 

Daarom gelden er speciale voorwaarden waar niet van afgeweken kan worden omdat we vaak onder onze inkoopprijs verkopen. 

- De ACTIE met EXTRA KASSAKORTING is tijdelijk.

- Reserveren is daarom alleen mogelijk voor maximaal 1 week zodat u de kans heeft om de kachel/haard of schouw bij ons in de showroom te komen bekijken en op te halen.

- De haard/kachel of schouw dient bij het ophalen afgerekend te worden (contant of pin). Wij kunnen maximaal 2 maanden een kachel of haard voor u opslaan onder voorwaarde dat de haard/kachel bij bestelling reeds voldaan is. 

- De artikelen met extra kassakorting kunnen alleen opgehaald worden bij de vestiging waar de kachel of haard staat. Eventueel transport naar een andere vestiging kan afgesproken worden tegen meerprijs. Installatie is wel mogelijk maar alleen als separate opdracht (eventueel na inventariserend bezoek). De haard of kachel moet dus wel al afgerekend worden (zie hierboven) aangezien wij de haard op zullen moeten slaan totdat installatie plaats kan vinden.  

- OP=OP, de website wordt niet dagelijks bijgewerkt, informeer daarom altijd telefonisch voordat u vertrekt. De voorraad opruimingsartikelen wisselt snel en om te voorkomen dat er unieke artikelen dubbel verkocht worden kunt u alleen ophalen na een bevestiging van één van onze medewerkers dat de kachel of haard daadwerkelijk voor u gereed staat op één van onze vestigingen. 

- Als een kachel na de reserveringstermijn niet opgehaald is, komt de reservering automatisch te vervallen.

- Alle prijzen zijn ophaalprijzen incl. BTW.

- De actieprijzen zijn niet geldig in combinatie met andere acties van 't Stokertje.

- Alle genoemde prijzen zijn exclusief eventueel benodigd pijpmateriaal, accessoires en opties (tenzij dit nadrukkelijk anders is weergegeven).

- Opruimingskachels en -haarden zijn meestal showroommodellen, demomodellen, uitlopende modellen of tweedehands inruilkachels. Bij demomodellen en showroomkachels kan er een kleine beschadiging op de kachel zitten, vandaar dat wij het ook belangrijk vinden dat u komt kijken, 'what you see is what you get'. 

- De garantie op showroomkachels en uitlopende modellen van nieuwe kachels en haarden uit onze opruiming is gelijk aan de reguliere fabrieksgarantie. Het kan wel zijn dat onderdelen minder gemakkelijk te bestellen zijn en daarom een langere levertijd hebben. Ook kan het zijn dat een onderdeel bij een andere leverancier besteld moet worden dan de oorspronkelijke fabrikant. 

- Ook op gebruikte/tweedehands kachels en haarden verstrekken wij garantie. Dit betreft een werkingsgarantie. Wij garanderen u daarbij dat de kachel goed functioneert op het moment van afname. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan kunt u de kachel of haard terugbrengen (of omruilen indien mogelijk) en krijgt u uw geld terug. Servicebezoeken die ondanks het voorgaande op uw verzoek afgelegd worden zijn bij tweedehands kachels dus niet kosteloos. U kunt er ook voor kiezen om de aankoop van een tweedehands kachel uit te breiden met een 1 of 2 jarig service abonnement voor 150 euro per jaar. In dat geval zijn de voorrijkosten en de arbeid gratis gedurende deze periode. 

- Op al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

- Ons prijsbeleid is transparant en flexibel. U kiest zelf hoeveel diensten u van ons af wenst te nemen. Voor meer inzicht in ons prijsbeleid kunt u deze documentatie doorlezen.

- Voor onze garantievoorwaarden verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden en het bij afname bijgesloten formulier Klantenservice/Stooktips voor de procedure omtrent service en garantie en stooktips.

 

kassakorting                   sale