Rudolf aanbieding

Aanbieding

Nu: 890,00


Koop deze aanbieding
Verzendkosten € 75,00
(Waddeneilanden en buitenland op aanvraag)


Meer tuinhaarden
Meer Stokertje haarden
Terug naar de aanbiedingen

De stoere Rudolf tuinhaard is met z'n solide gietijzeren constructie en glazen deur een echte aanwinst voor je terras of tuin! Rudolf verspreidt heerlijke stralingswarmte en gloeit nog lang na dankzij het oerdegelijke gietijzeren casco, een groot verschil met de lichtgewicht terraskachels die ook vaak verkocht worden bij tuincentra en bouwmarkten.

Lang genieten met deze zuinige tuinkachel

Een ander voordeel van de Rudolf is de glazen deur met industriële uitstraling omdat de verbranding hierdoor veel zuiniger is dan open haarden en vuurkorven. Door het glazen deurtje kan je het hypnotiserende vlammenspel goed volgen en als je het deurtje omhoog klapt kan je de Rudolf weer hout 'voeren'. Stook het vuurtje maar lekker op want de Rudolf tuinkachel doet niets liever dan gezelligheid en sfeer verspreiden! 

Maximaal stookplezier met de Rudolf

Omdat de Rudolf een goede verbranding heeft heb je maar weinig last van rookoverlast. Een vuurkorf of open haard is natuurlijk best gezellig maar je buren zullen hier meestal niet blij mee zijn. Met een beetje pech zit je zelf ook in de rook. Met de Rudolf tuinhaard heb je hier geen last van. De Rudolf is namelijk gesloten dankzij het leuke glazen deurtje. Samen met de geisoleerde verbrandingskamer en bijbehorende stooktechniek heb je daarom een prachtig vlammenspel zonder rookoverlast. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat je minimaal anderhalve meter pijp op de kachel plaatst (zie foto) en je goed stookt met schoon en voldoende gedroogd hout.

Rudolf zorgt voor sfeervolle avonden in de buitenlucht

Met de Rudolf buitenhaard kan je elke avond in de buitenlucht nóg gezelliger maken en als het ’s avonds een beetje fris wordt kruip je gewoon wat dichter bij de kachel! De Rudolf is te plaatsen in de tuin, op het terras, onder een overkapping of veranda. Hij zou zelfs dienst kunnen doen als werkplaatskachel. 

De voordelen van de Rudolf tuinhaard:

- solide constructie van gietijzer

- lange nastraling

- zuinige verbranding dus minimaal houtverbruik

- schone verbranding dus weinig rook

 

 

Specificaties

Merk Stokertje
Model rudolf
Staat Nieuw
Type Tuinhaard
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 3 - 5 kW
CV-gekoppeld Nee
Hoogte 75 cm
Breedte 45 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Gietijzer
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!