Dovre Rock 350 op houtvak aanbieding

Aanbieding

Normale prijs: 2232,00
Nu: 1795,00 Verzendkosten € 75,00
(Waddeneilanden en buitenland op aanvraag)


Meer houthaarden
Meer Dovre haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

De Dovre Rock 350 op Houtvak is een houtkachel van ongekende kwaliteit! Niet alleen beschikt u met dit model over een kachel met een bescheiden formaat, zodat u gemakkelijk een plekje vindt voor de haard, maar ook over een kachel die ruimten tot 180m3 moeiteloos verwarmt. De Dovre Rock 350 op Houtvak biedt niet alleen haar uitstekende kwaliteiten aan, maar ook een fraai design die met een ruim vuurzicht samensmelt tot een sfeermaker in ieder type interieur! 

Deze houtkachel staat in het middelpunt van de belangstelling!

De ontwerpers van Dovre hebben ook bij deze kachel weer rekening gehouden met de haarfijne details die het design maken. Er is een royaal vuurzicht gecreëerd door de ruit zo groot mogelijk te maken. Hierdoor geniet u van de sfeer die de vurige vlammen veroorzaken. Het uiterlijk spreekt ieder interieur aan en vindt een thuis in iedere woning. 

De kachel is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, maatvoeringen en 3 kiesbare onderstellen. Zo is de 350 geschikt voor houtblokken met lengten tot 35 cm. Naast dit model hebben wij ook nog de Dovre Rock 500 voor u beschikbaar, welke houtblokken tot 50 cm kan verwerken. Ook bij deze versie is het weer mogelijk om te kiezen uit het onderstel en verschillende kleuren in het traditionele emaille.

Tot slot beschikt de Rock 350 over de mogelijkheid voor een buitenluchtaansluiting, hierdoor brandt de kachel onafhankelijk van de ruimte waarin deze staat. Als dat niet ideaal is? Interesse gekregen in deze fraaie houtkachel? Kom dan vandaag nog langs om te profiteren!

Specificaties

Merk Dovre
Model Rock 350 op houtvak
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 2 - 9 kW
Hoogte 74,5 cm
Breedte 51 cm
Diepte 37,5 cm
Materiaal Emaille,Gietijzer
Kleur Grijs,Wit,Zwart
Sfeer Tijdloos
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Dovre in de opruiming

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

Gratis Stookworkshop 18 september

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!