Gazco Huntingdon 40 aanbieding

Aanbieding

Normale prijs: 2534,00
Nu: 2275,00 Verzendkosten € 75,00

Meer gashaarden en gaskachels
Meer Gazco haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

De Gazco Huntingdon 40 is een gashaard die gemaakt is van de beste materialen die met de grootste zorg in elkaar zijn gezet. Dat resulteert in een warmtebron die vele jaren mee zal gaan! Hij staat bekend om het gemak in de bediening en de schoonheid van het ontwerp. Het is het grootste model uit de Huntingdon-serie, maar past perfect in bestaande situaties. Hij heeft een krachtig vermogen tot 5,4 kW, waarmee hij uw woonruimte snel op temperatuur brengt. Dankzij de geavanceerde gas-technologie is een rendement tot wel 80% mogelijk. Zo stookt u zuinig & milieubewust! De Gazco Huntingdon 40 is bijzonder gemakkelijk in de bediening, zodat u snel over warmte en sfeer kunt beschikken.

De Huntingdon-serie bij 't Stokertje: perfecte gashaard voor een zacht prijsje

De Huntingdon-serie biedt veel mogelijkheden en dat voor zeer aantrekkelijke prijzen. Of u nu voor hout, gas of elektrisch gaat, er zit altijd wel wat tussen wat u wenst. En al deze haarden halen een hoog rendement. Kiest u voor de Huntingdon 40-lijn, dan hebt u ook nog eens de keuze uit open of gesloten verbranding en de kleuren mat zwart, mat ivoor of ivoor. De Huntingdon 40 kan voor extra gemak worden opgewaardeerd met een standaard of programmeerbare thermostaat/timer afstandsbediening en timer functionaliteit.

Open of gesloten?

Deze gashaard van Gazco komt dus in twee uitvoeringen: de hier genoemde gas gesloten (gg) en gas open (go). Bij een open gashaardsysteem wordt de benodigde zuurstof gehaald uit de ruimte waar de gashaard staat. Bij een gesloten gashaardsysteem staat het vuur niet in open verbinding met het vertrek en komt de aangevoerde lucht van buiten. De rookgassen worden rechtstreeks naar de buitenlucht afgevoerd.
Bij een gesloten gashaard adviseren we bij deze kachel een speciale muurdoorvoer met snorkeltechnologie welke essentieel is voor goede en veilige werking. Deze doorvoer moet apart aangeschaft worden wat uiteraard ook kan bij 't Stokertje.
Wilt u meer weten welke variant voor uw situatie geschikt is, kijk dan ook eens op onze Kachelpedia-pagina 'open' of 'gesloten'

De Huntingdon 40: brenger van gezelligheid

Met de Huntingdon 40 wordt het automatisch een stukje gezelliger. U hebt namelijk perfect zicht op het vuur, waarbij het glaswerk lekker lang helder blijft. Het decor waar de vlammen tussen dansen zijn zeer realistisch ogende houtblokken. Deze zijn haast niet van echt te onderscheiden! U kunt bij het deurwerk kiezen voor een gotische uitvoering of voor volglas. Door deze keuzes is er altijd een die binnen uw stijl en in uw interieur past. Kortom, de Huntingdon 40 is een gashaard die iedereen blij maakt!
Interesse gekregen in deze fraaie gashaard? Kom dan eens naar de sfeervolle showrooms van 't Stokertje. We helpen u van A tot Z.

LET OP: de genoemde energieklasse geldt bij gebruik van de programmeerbare afstandsbediening.

Specificaties

Merk Gazco
Model Huntingdon 40
Staat Nieuw
Type Gashaard
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas
Vermogen 2 - 5 kW
CV-gekoppeld Nee
Hoogte 53,5 cm
Breedte 41,6 cm
Diepte 32 cm
Materiaal Staal
Kleur Beige/Crèmewit,Zwart
Sfeer Tijdloos
Branderdecoratie houtset/houtstammen
Vuurbeeld Gasvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Afstandbediening Optioneel
Breedte glas (cm) 32
Hoogte glas (cm) 23

Gazco in de opruiming

  Gazco Stockton klein gaskachel showroommodel volglas deur

  Opruiming!

  Gazco Stockton klein gaskachel showroommodel volglas deur
  adviesprijs 1.702,00 Nu 1.190,00
  Gazco Huntingdon 20 gaskachel Ivoor emaille

  Opruiming!

  Gazco Huntingdon 20 gaskachel Ivoor emaille
  adviesprijs 2.190,00 Nu 1.750,00
  kassakorting
  Gazco Marlborough gaskachel demomodel

  Opruiming!

  Gazco Marlborough gaskachel demomodel
  adviesprijs 1.884,00

  Nu met 300,00 extra
  lente kassakorting Nu 1.490,00 1.190,00
  Gazco Huntingdon 30 gaskachel Ivoor emaille

  Opruiming!

  Gazco Huntingdon 30 gaskachel Ivoor emaille
  adviesprijs 2.601,00 Nu 1.790,00

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!