Faber Jelling aanbieding

Aanbieding

Normale prijs: 2426,00
Nu: 2065,00 Verzendkosten € 50,00
(Waddeneilanden en buitenland op aanvraag)


Meer gashaarden en gaskachels
Meer Faber haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

Wie perfect zicht wil op de vlammen in zijn kachel, doet er verstandig aan om de Faber Jelling te proberen. Deze haard heeft drie glaszijdes die u optimaal zicht biedt op het vuur. De kachel is gemaakt van gietijzer en heeft een rustieke uitstraling. Faber heeft een perfecte manier gevonden om de houtblokken zeer realistisch te laten lijken en de kunstmatige vlammen net als echt te laten branden. Je moet heel goed kijken om te zien dat het hier om een gashaard gaat. De Faber Jelling is een moderne gaskachel. De gietijzeren buitenmantel geeft het een nostalgische gevoel.

Groot of klein? De Faber Jelling is overal voor geschikt

Hebt u een groot of klein huis? Geen enkel probleem: het formaat van de Jelling is bescheiden en het vermogen tot 4,4kW is precies genoeg om zowel klein als groot mee te verwarmen. De gebruiksvriendelijkheid van deze gaskachel is heel hoog; iets wat Faber al sinds het begin in 1844 doet. Toen Jan Gerrits Faber de fabriek oprichtte wilde hij twee dingen: kwalitatief goede haarden maken tegen een lage prijs en makkelijk in gebruik. Inmiddels is het bedrijf internationaal gegaan en werken er ruim 9000 mensen. Meer interessante achtergrondinformatie over Faber vindt u in onze Kachelpedia.

Maar waarom verder lezen als u de Faber Jelling lekker zelf uit kunt proberen? Kom daarom vandaag nog langs een van onze vestigingen om hem vrijblijvend te testen. U zult zien dat hij op het moment bijzonder betaalbaar is.

Specificaties

Merk Faber
Model Jelling
Staat Nieuw
Type Gashaard
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas/Propaan
Vermogen 4 - 5 kW
Hoogte 82 cm
Breedte 55 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Staal
Kleur Antraciet
Sfeer Tijdloos
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Driezijdig
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Ja

Faber in de opruiming

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

Gratis Stookworkshop 18 september

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!