Jotul F 602 ECO aanbieding

Aanbieding

Normale prijs: 1395,00
Nu: 1095,00 Verzendkosten € 75,00
(Waddeneilanden en buitenland op aanvraag)


Meer houthaarden
Meer Jotul haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

De Jotul F602 CB is een houthaard gemaakt van hoogwaardige materialen. Het voordeurtje is voorzien van glas zodat u mooi zicht hebt op het haardvuur. Op de bovenkant zit een kookplaat. Dat is lekker handig als u een keteltje water wilt koken of een stoofschotel wilt bereiden. Overigens is de Jotul F602 CB niet zomaar een haard; het is de trotse prijswinnaar van het Noorse 'Classic Award for Design Excellence'. Een prestigeuze prijs die alleen wordt toegekend aan de beste producten die zich over een lange periode hebben bewezen.

Met de Jotul F602 CB staat er wat

Met de Jotul F602 CBhebt u naast een prijswinnaar in huis ook een kleine krachtpatser: met zijn vermogen tot 6 kW is de ruimte waar hij in staat snel warm. De F602 kan vrijwel overal geplaatst worden aangezien de luchtafvoer zowel boven als achter aangesloten kan worden. De haard is beschikbaar in twee uitvoeringen: zwart en emaille. Vooral de emaille-versie brengt gemak, want het is volledig onderhoudsvrij en behoudt zeer lang zijn uiterlijk. De F602 CB is met zijn afmetingen van 64 x 32 x 49 cm (H x B x D) vrijwel overal te plaatsen. 

Kunt u uw nieuwsgierigheid niet meer bedwingen? Kom dan snel langs een van onze showrooms en probeer de Jotul F602 CB zelf uit. Om de prijs die aan de haard hangt hoeft u het niet te laten!

Specificaties

Merk Jotul
Model F602 CB
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 4 - 8 kW
Hoogte 64 cm
Breedte 32 cm
Diepte 48 cm
Materiaal Gietijzer
Kleur Zwart
Sfeer Retro
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja

Jotul in de opruiming

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

Gratis Stookworkshop 18 september

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!