Helex Woody Loft aanbieding

Aanbieding

Normale prijs: 2295,00
Nu: 1950,00 Verzendkosten € 75,00
(Waddeneilanden en buitenland op aanvraag)


Meer houthaarden
Meer Helex haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

Wie op een fraaie wijze warm wil worden, is bij de Helex Woody Loft aan het juiste adres. Deze mooie houtkachel is bij 't Stoketje extra voordelig te koop. De leuke vormgeving draagt echt bij aan de beleving van de vlammen en de warmte. De Helex Woody Loft is met veel zorg ontworpen door Design Studio Wolterinck. Hun ontwerpen zijn altijd gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Het kleurgebruik is, net zoals bij de Woody Loft, ingetogen en de materialen die worden gebruikt zijn puur. 'Een product moet niet alleen mooi zijn om naar te kijken maar ook praktisch zijn in het gebruik', aldus de ontwerpers.

Fijn stoken met de Helex Woody Loft

Omdat de Woody Loft uit de beste materialen bestaat, kunt u er op vertrouwen dat de houtkachel vele jaren mee zal gaan. Er is ook veel tijd en aandacht aan het interieur geschonken. Zo is de verbrandingskamer gekeurd volgens de “BImSchV Stufe 2” norm. Dit is één van de zwaarste normen in Europa en onderscheidt zich van andere door het eisen van zeer lage emissiewaarden van stof en CO2 voor hout gestookte toestellen. De Helex Woody Loft voldoet hierdoor ruimschoots aan de eisen die de komende jaren in Europa aan houtkachels zullen worden gesteld.

Voordelig uit te breiden bij 't Stokertje

Bij 't Stokertje treft u de grootste collectie van warmtebronnen van Nederland aan. Of het nu gaat om gashaarden, pellet- of houtkachels, bij 't Stokertje slaagt u altijd. Zo ook met de Helex Woody Loft die ook nog uit te breiden is. De voet van de kachel is namelijk ook als een losse accessoire verkrijgbaar. Deze Pedestal kunt u naast de haard plaatsen om bijvoorbeeld als extra hout opslag te gebruiken. Ideaal als het buiten koud is en u eigenlijk geen zin hebt om weg te lopen van de heerlijke warmte die uit de Woody Loft komt.

Wilt u meer weten over deze 6 kW krachtige houtkachel? Kom dan vandaag nog langs bij 't Stokertje en laat u geheel vrijblijvend bijpraten.

 

Specificaties

Merk Helex
Model Woody Loft
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 6 kW
Hoogte 106,5 cm
Breedte 53,8 cm
Diepte 49 cm
Materiaal Hout,Staal
Kleur Antraciet
Sfeer Tijdloos
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Helex in de opruiming

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

Gratis Stookworkshop 18 september

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!