Beaufort Advanced 6 kw aanbieding

Aanbieding

Normale prijs: 1495,00
Nu: 1240,00 Verzendkosten € 75,00

Meer houthaarden
Meer Beaufort haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

Hoe kun je een klassieker nog meer perfectioneren? Is dat überhaupt mogelijk? De Beaufort Advanced 6 kW laat zien dat het kan. En hoe! Deze houtkachel werkt net iets harder en iets zuiniger. Met z'n vermogen tot 6 kW maakt hij een gemiddelde woonkamer heerlijk warm. Wat de Advanced 6 onder andere kenmerkt is de vrijheid in bediening. Met de Triple Pilot kunt u de luchttoevoer heel nauwkeurig regelen zodat een optimale verbranding ontstaat. Naast een heerlijke warmte weet de Advanced 6 van Beaufort ook nog voor extra gezelligheid te zorgen! Een ander verschil wat de Beaufort Advanced van de Classic -serie onderscheidt, is de handgreep: deze is nu strak en modern, in tegenstelling tot de wat klassiekere uitvoering.
Overigens hebben de Advanced-modellen de mogelijkheid om alle opties die de Beaufort Classic -lijn heeft, ook te krijgen. Zo kunt u de Advanced ook van een woodstacker, bakoven en/of speksteen voorzien. Dat laatste neemt een gedeelte van de warmte op en laat het langzaam vrij. Zo kunt u eerder stoppen met stoken, maar houdt de Beaufort Advanced 6 kW u toch aangenaam warm. Kijk, da's pas slim stoken!

Van de beste materialen; met de grootst mogelijke zorg

De Beaufort is uit te breiden met meerdere leuke en handige opties. Voor de liefhebbers van koken is er bijvoorbeeld een bakoven, een barbequerooster en een RVS kookplaat te verkrijgen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een vonkenrooster om een echt openhaargevoel te creeëren.  U kunt ook kiezen voor een woodstacker, hierdoor wordt de Beaufort verhoogd en heeft u gelijk extra oplsag voor uw hout. De Beaufort is naast al deze leuke opties ook leverbaar met een speksteen bovenplaat. 

Al deze opties zijn, tegen meerprijs, te verkrijgen. U kunt de Beaufort helemaal naar uw eigen wens samenstellen!

De Advanced 6 is, net zoals alle andere producten van Beaufort, gemaakt van de beste materialen die met de grootste zorg in elkaar zijn gezet. Dit resulteert in houtkachels die jaren en jaren en jaren meegaan. Het uiterlijk van de Beaufort Advanced 6 ziet er ten opzichte van de Beaufort Classic 6 net iets strakker uit, en het technische interieur is echt speciaal. Het toestel is gekeurd, berekend en gecertificeerd conform de strenge EN 13240 / DIN+ / BlmSchV Stufe 2 eisen. Daarmee voldoet de Beaufort Advanced ruimschoots aan de nieuwe Europese normen die in 2022 van kracht worden.
De Beaufort Advanced 6 beschikt over een handige externe luchttoevoer en haalt hiermee de benodigde zuurstof van buiten of bijvoorbeeld uit de kruipruimte. Dit zorgt voor een veilige en schone verbranding, zonder dat u constant de ruimte waar de houtkachel staat hoeft te luchten. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in onze uitgebreide FAQ. Wilt u ook snel genieten van deze geweldige houtkachel die met gemak en op zuinige wijze uw huis op temperatuur brengt? Kom dan vandaag nog langs en profiteer van alle voordelen die Beaufort en 't Stokertje u kunnen bieden!

 

Specificaties

Merk Beaufort
Model Advanced 6-kW
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 6 - 6 kW
CV-gekoppeld Nee
Hoogte 81,9 cm
Breedte 51,2 cm
Diepte 38,6 cm
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja

Beaufort in de opruiming

  BBQ rooster Beaufort houtkachel

  Opruiming!

  BBQ rooster Beaufort houtkachel
  adviesprijs 90,00 Nu 49,00
  Beaufort 6 Classic houtkachel vs demomodel

  Opruiming!

  Beaufort 6 Classic houtkachel vs demomodel
  adviesprijs 1.395,00 Nu 995,00
  Houder voor bbq rooster en vonkenschermdeur Beaufort houtkachel

  Opruiming!

  Houder voor bbq rooster en vonkenschermdeur Beaufort houtkachel
  adviesprijs 40,00 Nu 19,00
  kassakorting
  Beaufort Ease demomodel gaskachel

  Opruiming!

  Beaufort Ease demomodel gaskachel
  adviesprijs 2.695,00

  Nu met 400,00 extra
  herfst kassakorting Nu 2.290,00 1.890,00

Gratis interieuradvies 9 november 2019

Gratis Stookworkshop 22 november Orvelte

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht