Beaufort Advanced 8 kw aanbieding

Aanbieding

Normale prijs: 1795,00
Nu: 1490,00 Verzendkosten € 75,00

Meer houthaarden
Meer Beaufort haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

Een klassieker verbeteren? Als je dat probeert, verklaren veel mensen je al gauw voor gek (voorbeelden genoeg). De Beaufort Advanced 8 kW laat echter zien dat het wel kan en doet dat op fraaie wijze. Hij heeft een krachtig vermogen tot 8 kW, ruim voldoende om gemiddelde woonkamers snel op temperatuur te krijgen. Onder de houtkachel hebt u overigens ruimte om extra houtblokken te bewaren. Daarnaast heeft deze versie, in tegenstelling tot de Classic 8, een strakkere en modernere handgreep. Wat de Beaufort Advanced 8 kW verder kenmerkt is de vrijheid in bediening. Met de Triple Pilot kunt u de luchttoevoer heel nauwkeurig en eenvoudig regelen zodat een optimale verbranding ontstaat.  Naast betaalbare warmte biedt de Advanced 8 van Beaufort ook nog eens extra gezelligheid! Kortom, deze kachel biedt alleen maar voordelen. En van voordelen voor u houden wij!

Bij 't Stokertje hebben we altijd de beste Beaufort Advanced 8kW deals

De Advanced 8 kW bestaat, net zoals alle andere producten van Beaufort, uit ijzersterke materialen die door vakmensen met veel passie in elkaar zijn gezet. Dit resulteert in houtkachels die vele jaren mee zullen gaan, zonder veel onderhoud. Het enige wat u hoeft te doen is genieten.
Het uiterlijk van de Beaufort Advanced 8kW ziet er ten opzichte van de Beaufort Classic 8 net iets strakker uit, maar het technische interieur is echt speciaal. Het toestel is gekeurd, berekend en gecertificeerd conform de EN 13240 / DIN+ / BlmSchV Stufe 2. Daarmee voldoet de Beaufort Advanced 8 nu al ruimschoots aan de nieuwe Europese normen die in 2022 van kracht worden! Dat is dus vertrouwd stoken.
Overigens hebben de Advanced-modellen de mogelijkheid om alle opties die de Beaufort Classic -lijn heeft, ook te krijgen. Zo kunt u de Advanced ook van een woodstacker, bakoven en /of speksteen voorzien. 
Verder beschikt de Advanced 8kW over een handige externe luchttoevoer. Hiermee haalt hij de benodigde zuurstof van buiten of bijvoorbeeld uit de kruipruimte. Dit zorgt voor een veilige en schone verbranding, zonder dat u constant de ruimte waar de houtkachel staat hoeft te luchten. Bijzonder handig en effectief! Meer informatie over dit onderwerp vindt u in onze uitgebreide FAQ.

Interesse in deze geweldige houtkachel die met gemak uw (woon)kamer op temperatuur houdt? Kom dan vandaag nog langs en profiteer van alle voordelen die Beaufort en 't Stokertje u kunnen bieden! Een vrijblijvende offerte waar u rustig over na kunt denken, behoort altijd tot de mogelijkheden. We helpen u met advies en laten de houtkachel prima werkend bij u achter.

Specificaties

Merk Beaufort
Model Advanced 8kW
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 8 - 8 kW
CV-gekoppeld Nee
Hoogte 81,9 cm
Breedte 61,2 cm
Diepte 38,6 cm
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Breedte glas (cm) 36.5
Hoogte glas (cm) 25

Beaufort in de opruiming

  Beaufort 8 Classic houtkachel vs demomodel

  Opruiming!

  Beaufort 8 Classic houtkachel vs demomodel
  adviesprijs 1.650,00 Nu 1.095,00
  Houder voor bbq rooster en vonkenschermdeur Beaufort houtkachel

  Opruiming!

  Houder voor bbq rooster en vonkenschermdeur Beaufort houtkachel
  adviesprijs 40,00 Nu 19,00
  Beaufort 6 Classic houtkachel vs demomodel

  Opruiming!

  Beaufort 6 Classic houtkachel vs demomodel
  adviesprijs 1.395,00 Nu 995,00
  kassakorting
  Beaufort Ease demomodel gaskachel

  Opruiming!

  Beaufort Ease demomodel gaskachel
  adviesprijs 2.695,00

  Nu met 400,00 extra
  herfst kassakorting Nu 2.290,00 1.890,00

Gratis interieuradvies 9 november 2019

Gratis Stookworkshop 22 november Orvelte

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht