Beaufort Advanced 11 kw aanbieding

Aanbieding

Normale prijs: 1955,00
Nu: 1622,00 Verzendkosten € 75,00

Meer houthaarden
Meer Beaufort haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

De Beaufort Advanced 11 kW is een instant classic! Deze houtkachel oogt strak, modern en fris. Hij beschikt over een groot raamwerk, zodat u prima zicht hebt op de vlammen. De Beaufort Advanced 11 kW heeft een hoog rendement, zodat u zuinig stookt en dus geen fortuin kwijt bent aan hout. Dat is een voordeel waar wij bij 't Stokertje wel van houden. Overigens hebben de Advanced-modellen de mogelijkheid om alle opties die de Beaufort Classic -lijn heeft, ook te krijgen. Zo kunt u de Advanced ook van een woodstacker, bakoven en/of speksteen voorzien. Dat laatste neemt een gedeelte van de warmte op en laat het langzaam vrij. Zodoende kunt u stoppen met stoken, maar houdt de Beaufort Advanced 11 kW u toch nog een poosje warm.

Altijd prominent aanwezig: de houtkachels van Beaufort hebben bij 't Stokertje een eigen plek

Voor de Advanced 11 kW wordt, net zoals bij alle andere producten van Beaufort, gebruik gemaakt van streng geselecteerde materialen die door vakmensen met veel passie in elkaar zijn gezet. Zodoende worden er houtkachels gemaakt die vele jaren meegaan en weinig onderhoud nodig hebben.
Het uiterlijk van de Beaufort Advanced 11 ziet er ten opzichte van de Beaufort Classic 11 net iets strakker uit. Dat geldt bijvoorbeeld voor de hendel, die strakker vorm is gegeven. Het toestel is gekeurd, berekend en gecertificeerd conform de EN 13240 / DIN+ / BlmSchV Stufe 2. Daarmee voldoet de Beaufort Advanced 11 nu al ruimschoots aan de nieuwe Europese normen die in 2022 van kracht worden! Zo kunt u met een vertrouwd gevoel een warme toekomst in. Wat de Advanced 11 onder andere kenmerkt is de vrijheid in bediening. Met de Triple Pilot kunt u de luchttoevoer heel nauwkeurig regelen zodat een optimale verbranding ontstaat. 
De Beaufort Advanced 11 beschikt verder over een externe luchttoevoer en haalt hiermee de benodigde zuurstof van buiten of bijvoorbeeld uit de kruipruimte. Dit zorgt voor een veilige en schone verbranding, zonder dat u constant de ruimte waar de houtkachel staat hoeft te luchten. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in onze uitgebreide FAQ

Hebt u interesse in deze 11kW krachtige houtkachel die met gemak uw (woon)kamer op temperatuur houdt? Kom dan vandaag nog langs en profiteer van alle voordelen die Beaufort en 't Stokertje u kunnen bieden! We helpen u met advies en laten de houtkachel prima werkend bij u achter.

Specificaties

Merk Beaufort
Model Advanced 11 kW
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 11 - 11 kW
CV-gekoppeld Nee
Hoogte 81,9 cm
Breedte 71,2 cm
Diepte 38,6 cm
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja

Beaufort in de opruiming

  Vonkenschermdeur Beaufort houtkachel

  Opruiming!

  Vonkenschermdeur Beaufort houtkachel
  adviesprijs 150,00 Nu 89,00
  kassakorting
  Beaufort Ease demomodel gaskachel

  Opruiming!

  Beaufort Ease demomodel gaskachel
  adviesprijs 2.695,00

  Nu met 400,00 extra
  herfst kassakorting Nu 2.290,00 1.890,00
  Beaufort 8 Classic houtkachel vs demomodel

  Opruiming!

  Beaufort 8 Classic houtkachel vs demomodel
  adviesprijs 1.650,00 Nu 1.095,00
  BBQ rooster Beaufort houtkachel

  Opruiming!

  BBQ rooster Beaufort houtkachel
  adviesprijs 90,00 Nu 49,00

Gratis interieuradvies 9 november 2019

Gratis Stookworkshop 22 november Orvelte

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht