Dovre Ringlever 350 aanbieding

Een sfeervolle gaskachel met kooltjesvuur en een rechtstreekse muurdoorvoer naar buiten. Geen lang rookkanaal nodig met de Dovre 350 Ringlever gaskachel. Super mooi, super handig en nu ook nog supervoordelig!

Aanbieding

Nu: 750,00


Koop deze aanbieding
Verzendkosten € 75,00
(Waddeneilanden en buitenland op aanvraag)


Meer gashaarden en gaskachels
Meer Dovre haarden
Terug naar de aanbiedingen

De Dovre 350 gaskachel van Ringlever zorgt voor een gezellig sfeertje in huis. Deze Ringlever gaskachel met de uitstraling van de Dovre 350 houtkachel heeft een prachtig brandend kooltjesvuur. Het casco is van gietijzer waardoor u gegarandeerd kwaliteit in huis haalt. En wat helemaal mooi is, is dat deze kachel met een muurdoorvoer rechtstreeks naar achteren door de muur kan (hart pijp zit op ca. 60,5 cm. hoogte en de pijp is 15 cm. doorsnede (binnenpijp 10 cm.). Deze Dovre Ringlever gaskachel is dan ook een gashaard met een gesloten systeem. Onze actieprijs voor deze refurbished gaskachel, zo goed als nieuw opgeleverd, is exclusief pijpmateriaal. Wij geven 5 jaar garantie op het casco van deze gaskachel. De afmetingen van de kachel zelf zijn: hoogte 75 cm, breedte 45 cm en diepte 40 cm. Het vermogen van deze mooie sfeerkachel ligt op 3,8 a 4 kiloWatt. De kachel is leverbaar in donker antraciet (937) of grijs (930). In aanvulling op hetgeen in de handleiding vermeld staat -> De Dovre 350 Ringlever gaskachel kunt u alleen installeren met behulp van een speciale muurdoorvoer met snorkeltechnologie welke essentieel is voor goede en veilige werking, deze muurdoorvoer kost 284 euro.  (zie afbeelding links)

TIJDELIJKE ALL-INCLUSIVE ACTIE

Voor de VASTE PRIJS VAN 1450 EURO installeren wij deze Dovre gaskachel bij u thuis, all-inclusive dus inclusief materiaal, boring en arbeid. 

Uitgangspunten: 
De Dovre 350 gashaard wordt geïnstalleerd met een geveldoorvoer en er is een gasaansluiting met kraantje op de plaats van de kachel (binnen 50 cm). 
Er wordt uit gegaan van een standaardsituatie met een rechtstreekse muurdoorvoer en een standaard muur van baksteen, indien er sprake is van hardere muren van bijv. gietbeton of een prefab wand, dan geldt een meerprijs van 100 euro.
Er wordt geïnstalleerd op de begane grond en de locatie moet goed bereikbaar zijn voor onze installateurs. Is dit niet het geval dan wordt er overlegd en is er sprake van een meerprijs afhankelijk van de situatie.  

Deze actie geldt binnen een straal van 50 kilometer vanaf de dichtstbijzijnde vestiging gemeten met Google Maps (kortste route).
Voor 50-75 km geldt een meerprijs van 100 euro
Voor 75 km of meer geldt een meerprijs van 250 euro
Waddeneilanden alleen op aanvraag.

DEZE INSTALLATIE ACTIE IS GELDIG ZO LANG DE VOORRAAD STREKT

Dovre 350 gaskachel met kooltjesvuur

Het ontwerp van deze Dovre gaskachel is mooi compact, strak en stoer. Voor situaties waarin zelfs de meest fervente houtstoker een keer geen tijd of zin heeft, is een gaskachel natuurlijk een prachtige oplossing. Deze Dovre gaskachel biedt comfort, sfeer en warmte in een vertrouwd gietijzeren jasje. deze kachel is een echt buitenkansje voor de liefhebbers van hout die graag het comfort van gas willen ervaren. 

Zo lang de voorraad strekt

Voor deze actie geldt OP=OP! Dus informeer voordat u een bezoekje brengt aan onze gezellige showroom of deze sfeervolle gaskachel er nog wel staat. 

Specificaties

Merk Dovre
Model Ringlever 350
Staat Nieuw
Type Gashaard
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas
Vermogen 3 - 4 kW
Hoogte 77,7 cm
Breedte 43 cm
Diepte 42,5 cm
Materiaal Gietijzer
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Vuurbeeld Gasvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Dovre in de opruiming

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!