MCZ Musa aanbieding

Aanbieding

Normale prijs: 3521,00
Nu: 2995,00 Verzendkosten € 75,00

Meer pelletkachels
Meer MCZ haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

De pelletkachel MCZ Musa Air kan met gemak de winter aan terwijl hij ook nog eens heel veel gezelligheid geeft. Mooi om te zien, fijn om te hebben. En dat laatste kan nu heel voordelig bij 't Stokertje! Kom langs en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Deze pelletkachel heeft een vermogen tot 10 kW en haalt met gemak een rendement van 90%. Dat betekent dat de MCZ Musa Air  dus niet alleen goedkoop in de aanschaf is, maar ook in het gebruik!

MCZ en 't Stokertje: een uitstekende combinatie!

MCZ en 't Stokertje is een prima combinatie die voor u betaalbare kwaliteit oplevert. Zo ook de Musa Air, een complete pelletkachel die gemakkelijk te bedienen is en u het comfort geeft van een warm huis zonder dat u er moeite voor hoeft te te doen. Uiteraard is de kachel gemaakt van de beste materialen, zodat u het jaren warm zult hebben. Met afmetingen van 57.1 x 111.5 x 54.8 cm (B x H x D) past deze pelletkachel in elk huis waarbij de vormgeving van de Musa Air tijdloos is. Kom langs in de showroom voor meer informatie.

De Musa uitvoeringen van MCZ

De MCZ Musa lijn heeft eindeloze mogelijkheden. Er is keuze uit 9 verschillende mogelijkheden in 4 verschillende kleuren. Zo is er naast de MCZ Musa Air, bijvoorbeeld de MCZ Musa Comfort Air, die de mogelijkheid heeft om meerdere ruimtes te verwarmen. Bij de modellen met een achteraansluiting heeft u de keuze om de haard te laten uitvoeren met het Maestro bedieningssysteem (Wifi-module) of het Relax bedieningssysteem (Afstandsbediening). De Musa Up! is een uitvoering met de afvoer aan de bovenkant.

Ook is er de Musa Hydromatic uitvoering in 16 en 23 kW die aangesloten worden op de CV. 

Hieraan toegevoegd is de Power uitvoering van de Comfort Air. Deze pelletkachel levert een vermogen van maar liefst 14 kW. Hierdoor wordt het verwarmen van grotere ruimtes een kleine moeite voor deze krachtpatser.  De Musa Comfort Air Power levert bijna 50% meer vermogen dan de standaard uitvoering. Ook hiervan is een Up versie te koop.

Tot slot is er nu de Musa Airmatic Power verkrijgbaar. De Airmatic toestellen hebben de typische karakteristieken van de gekende Musa Comfort Air Power (14 kW), maar dan met een zelfreinigende branderpot. De elektronica van deze toestellen regelt de selfcleaning van de branderpot automatisch. Een week lang branden zonder de kachel te hoeven reinigen! Een Airmatic is enkel beschikbaar in 14 kW en enkel met achteraansluiting.

U ziet, redenen genoeg om eens langs te komen bij 't Stokertje. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar.

 

Specificaties

Merk MCZ
Model Musa
Staat Nieuw
Type Pelletkachel
Draaideur Ja
Brandstof Pellets
Vermogen 10 - 10 kW
CV-gekoppeld Nee
Hoogte 111,5 cm
Breedte 57,1 cm
Diepte 54,8 cm
Notice: Undefined property: stdClass::$product_diameter_min in /home/admin/domains/stokertje.nl/public_html/views/2016/aanbiedingen.php on line 865
Materiaal Gietijzer,Staal
Kleur Bordeaux,Wit,Zilver/Licht grijs,Zwart
Sfeer Modern
Vuurbeeld Pelletvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Optioneel

MCZ in de opruiming

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!